Jump to content

Rewrite Anime Uyarlaması Duyuruldu


Yabus

Önerilen İletiler

Key/Visual Art (Clannad, Little Busters, Angel Beats) tarafından 2011 yılında PC platformunda yayınlanmış olan Rewrite görsel romanının anime uyarlaması yine aynı grubun elinden çıkan Charlotte animesinin bu hafta yayınlanan final bölümünden sonra aşağıdaki reklam videosuyla duyuruldu.

 

 

Videoya göre serinin ekibi aşağıdaki isimlerden oluşuyor:

 

Orjinal Karakter Tasarımı: Itaru Hinoue

Karakter Tasarımı: Masayuki Nonaka

Yönetmen: Motoki Tanaka

Senaryo: Romeo Tanaka

Stüdyo: 8-bit

 

5 karakter rotası ve 2 ana rotadan oluşan görsel romanın hikayesinde 2 karakter rotasını ve ana rotaları Romeo Tanaka(Jinrui wa Suitai ShimashitaCross Channel(görsel roman))1 karakter rotasını Ryukishi07(Higurashi no Naku Koro niUmineko no Naku Koro nive 2 karakter rotasını ise Yuuto Tonokawa(Little Busters) yazmıştı.

Kaynak: ANN

Resmi site

Rewrite vndb

Rewrite MAL

 

Not: Görsel romanını bizzat okumuş biri olarak söylemeliyim ki Rewrite gerek uzunluğu gerekse hikayesi nedeniyle animeye aktarılması gerçekten zor bir seri, ve de bu stüdyonun bunun üstesinden kalkabileceğine pek inanmış değilim. Bu yüzden eğer Key'in diğer serilerini sevdiyseniz ve de İngilizceniz varsa görsel romanı indirip okumanızı kesinlikle tavsiye ederim. Her ne kadar okuması epeyi uzun sürse de (yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 80 saat) vaktinizi harcamanıza değecek bir görsel roman olduğunu düşünüyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

"Denizden Key çıksa izlerim"

Benim anime düstürüm budur. Key zaten VN konusunda uzmanlaşmış bir firma. Tamam hemen hemen her hikayesinde klişlerden faydalanıyor. Ama eninde sonunda bizi bir şekilde tangoya da düşürmesini gayet iyi biliyor. Kimi zaman bunu gizemle, kimi zaman ise dram ile yada ikisi birden ya da aksiyonun dibiyle. Rewrite aslında Charlotte öncesi çıkması bekleniyordu. Ertlenmesinin sebebi ise bilinmiyordu. Ama bu haberle sanırsam ön hazırlıklarını tamamlamış gibi gözüküyorlar.
Ayrıca rota yazarlarına da dikkat etmek gerek.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.