Jump to content

En Acıdığınız Karakterler-Charapedia Anketi


asci

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Bu Japonlar sorulan sorudan nasıl bir anlam çıkarıp cevap veriyorlar anlamıyorum... Kısacası ne içiyorlar bana da ondan verin :D     Madoka Magica'dan bayağı karakter koymuşlar...   Soruyorum siz

Benim listemde 1. Hasegawa-san'dır , izlerken nasıl üzüldüm adama ya , gönlümün madaoneri  :crying1-onion-head-emoticon:

git burdan.       aynen sanki eksik kalmış liste. gerçi animelerde o kadar çok acıncak karakter var ki kimi koysan diğeri eksik kalcak.

Posted Images

Ben Makoto Itou'ya acıyordum. O pislik kişiliğiyle yaşaması ona göre güzelken kötüydü aslında. Bu yüzden de Sekai'ye onu öldürdüğü için müteşekkirim. Onu bu hayattan gönderdiği için, daha da pislik olmadan diğer tarafa gönderdiği için ...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hep yeni animlerden oluşturuyorlar bu tür listeleri. Ben takip ettiklerimden bazı karakterlere acıyorum çok pis empati yapıyorum kimi karakterle baya üzülüyorum.

Bu listede yok hiçbiri. sayamıcam tek tek ama shounen ve shoujolarda var bir iki böyle karakter benimde. Ayrıca Sanji'ye acımayın canım adam ezilmedi o kadar abartmayın bir Sanji fanı olarak Sanji'nin yılı olacak dedi ya Oda sensei umarım yanıltmaz biz fanları.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.