Jump to content

Sailor Moon Crystal 3. Sezon Duyuruldu!


asci

Önerilen İletiler

Sailor Moon Crystal 3. Sezon Duyuruldu!

 

Naoki Takeuchi'nin ünlü mangası Sailor Moon'un adaptasyonlarından olan Sailor Moon Crystal'ın 3. sezonu duyuruldu.Açıklamalara göre yeni sezonda "Death Busters" arc işlenecek ve bu arc'ta Satürn Savaşçısı,Uranüs Savaşçısı ve Neptün Savaşçısı da olaylara dahil olarak karşımıza çıkacak.

 

.67ce9a87cddc2cc7af7f38da7f248c3014434701

Bunun yanında yine resmi sitesinden Sailor Moon'un 20. yılı şerefine başka bir proje daha düzenleneceği duyuruldu.Fakat yeni proje için ileride ayrıntılı açıklama yapılacağı duyuruldu.(Benim tahminimce ya bir müzikal ya da live-action olacak.)

Sailor Moon'un 1992-1997 yılları arasında 5 sezonu yayınlanmıştı.Bunların yanında çok sayıda uzun filmleri ve tiyatro-müzikal gösterileri de olmuştu.1993-2005 yılları arasında sahne oyunları da yapılmıştı.Bu sayede ilgiyi üzerinde tutmayı başarıyordu.Şimdiyse Death Busters arc ile devam edecek olan seri,bakalım bu sefer de başarılı bir şekilde ilerleyebilecek mi?

.:asci:.

 

//Daha fazlası için: Anime Haber

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İlk 14 bölüm 1. sezondu geri kalanı ikinci sezon olarak adlandırıldı. Manga arclarına göre sezonları bölünüyor.

 

 

2. sezon değil de 3. sezon duyurusu yapıldığına göre buradan çıkacak sonuç 26 bölümlük sailor moon crystal serisinin ilk 2 sezonu kapsadığı mı olması gerekiyor? :)

 

Sanırım öyle,ikiniz de haklısınız :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.