Jump to content

Nanatsu no Taizai 2. Sezon Açıklandı!


asci

Önerilen İletiler

Nanatsu no Taizai 2. Sezon

 

7ds.jpeg

Nakaba Suzuki'nin en çok satanlar listesinde olan mangası,  Nanatsu no Taizai(diğer ismiyle The Seven Deadly Sins/Türkçesi-Yedi Ölümcül Günah) 2014 yılında animeye başlamış ve başarılı bir grafik çizmişti.2.Sezon gelecek mi,ne zaman gelecek diye beklerken,twitter hesaplarından gelen açıklamalar ve yayınlanan 15 saniyelik reklam ile 2016 yılında çıkacağı hakkındaki söylentiler doğrulanmış oldu.

 

 

Video geçen sezona ait birkaç sahneyi içeriyor. Yayınlanan görselde ise 7 ölümcül günah'tan 6 kişi ve Prenses Elizabeth yer alıyor.

 

Serinin yönetmeni yine A-1 Pictures'tan Tensai Okumura(Darker Than Black) olarak açıklandı.Daha fazla bilgi içinse biraz beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Bu yıl Kodansha tarafından yılın mangası ödülünü de almış olan Nanatsu no Taizai bakalım bu başarısını devam ettirebilecek mi?

 

//Daha Fazlası İçin: Anime Haber

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

harika bir haber, çok teşekkürler paylaşm için, dört gözle bekliyorum  :hell-yes-onion-head-emoticon:  :bled1-onion-head-emoticon:  :cheer2-onion-head-emoticon:  :cheer3-onion-head-emoticon:  :good-job-onion-head-emoticon:  :cheer1-onion-head-emoticon:  :admire-onion-head-emoticon:  :full-onion-head-emoticon:  :admire2-onion-head-emoticon:  :happy-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sıradan bir shounen gözüktü ilk sezon, ikinci sezon ne olur göreceğiz. Karakter azlığı ve evren küçüklüğü yaşıyor, olan karakterlerde romantik komedi türlerindeki tiplere benziyor, 4 büyüklerin yanında komik kalıyor (Dragon Ball, Hunter x Hunter, One Piece, Naruto) :smile_artiz:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.