Jump to content

En son gittiğiniz / izlediğiniz film?


Misafir Pyskhe

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 644
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

12 Yıllık Esaret'i izledim. Irkçılığı daha iyi anlatan filmler var ama bu da güzeldi.

Az önce sinemada Unutursam Fısıldayı izledim. Çağan Irmağın diğer filmlerini izlemedim, o yüzden kendime göre yorum yapıcam, yönetmenin diğer filmleriyle karşılaştırmadan. Ben filmi beğendim, her ne k

Uzun zamandır arşivimde olup izleyemediğim bir filmdi "Scent of a woman" Al Pacino'ya oscarı kazandırmış bu filmi benim gibi dram sevenlerin kesinlikle izlemesi gerektiğini düşünüyorum. 2 buçuk saatli

Posted Images

Güzel bir Türk filmi. Unutursam Fısılda. Gerçekten dokundurmalı bir film. Kıyafetler, müzikler çok başarılı olmuş, tam zamana uydurmayı başarmışlar. Mehmet Günsür, Kerem Bürsin gözüme garip görünseler de o halleri ile de varlıkları güzel :D Ayrıca Ferah Abdullah çok başarılı bir bayan oyuncu. Bir Eylül Meselesi'nde 12'den vurmuştu. Bu filmdeki oyunculuğu da çok iyi. Biraz dram, aşk ve biraz da 70-80ler derseniz tavsiye ederim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Az önce sinemada Unutursam Fısıldayı izledim. Çağan Irmağın diğer filmlerini izlemedim, o yüzden kendime göre yorum yapıcam, yönetmenin diğer filmleriyle karşılaştırmadan. Ben filmi beğendim, her ne kadar çok eleştirilse de. Şarkılar çok güzeldi, özellikle Sevdim ve Gel Ya Da Git şarkıları. Ayperi'nin ablasıyla olan ilişkisini izlemek de çok keyifliydi ayrıca, beni en çok o ikisi ağlattı zaten. 

 

Babamı ben öldürmedim. Babamı elalem ne der korkusu öldürdü.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

interstellar: hoş bir konu, güzel çekimler. fantaziye bayıldım açıkçası ama drama dozunun fazla artması ve bilimkurgu dozunun azalması nedeniyle son kısım saçmalaşıp bağlanamıyor. sanki drama yaratma uğruna filmin bilimsel altyapısı harcanmış. hans zimmer in soundtrack mükemmel ve oyunculuklar da başarılı. saturn civarında yağmur sesi dinlemek ne güzel bir fantazi idi. 10 üzerinden 8 buna.

 

hunger games: izlememeye yeminliydim ama yeminimi bozdum geçen gün sıkıntıdan. beklediğim gibi jennifer lawrance gibi bir güzelliği izlemek dışında çok anlamlı bir film değildi. sadece sistemi eleştirisi olan noktaları beğendim. zengin kesimin zenginliğini işçileri sömürerek kazanması ve "şanslı" olanın zengin olabileceğine dair o "kapitalist" hayal güzel işlenmişti. ama 2. yarıdan sonra saçma sapan bir aksiyona dönüştü. ayrıca çok sevdiğim japon filmi "battle royal" e ne kadar özenmiş diye düşündüm :D 10 üzerinden 6 da buna.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.