Jump to content

Attack on Titan 2. Sezon Tanıtım Videosu Yayınlandı


Cosplay

Önerilen İletiler

Hajime Isayama‘nın, Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) mangasından uyarlanan anime serisinin 2. sezonu için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Videoda Attack on Titan: Wings of Freedom (Shingeki no Kyojin Movie 2: Jiyuu no Tsubasa) filmi için eklenen yeni final sahnesi de var. Film anime serisinin ilk sezonunun son 13 bölümünden derlenerek hazırlandı.

Attack on Titan 2. sezon , 2016 yılında yayında olacak.

 


Anime serisinin yakında gelecek olan 2. sezonuyla ilgili ilk görseller Gigazine’in ve Animate TV’nin Anime Guide’nin son sayılarında yayınlandı.

attack-on-titan1.jpg
Attack on titan 2. sezon merakla bekleniyor

Hajime Isayama’nın mangası ilk olarak 2009 yılında Kodansha’nın aylık Bessatsu Shounen dergisinde yayınlandı. 2013 yılında manga, anime serisi olarak uyarlandı. Gittikçe popülerliği artan manga, bu yılın Nisan ayı itibariyle 36 milyon kopya sattı. Son olarak live-action tarzı film uyarlaması olarak karşımıza çıktı.

 

 

Kaynak: Cosplay Türkiye Anime Haber

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 22
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Hajime Isayama‘nın, Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) mangasından uyarlanan anime serisinin 2. sezonu için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Videoda Attack on Titan: Wings of Freedom (Shingeki no Kyo

Etkinlikte yayınlanan ön gösterimden alınmış bir video, ama bilinçli sızdırılmış gibi tabi :)

Bi Shingeki no Kyojin'i birde Magi'yi bekliyorum sabırsızlıkla.

Muhteşem bi final için 2. Sezon elbetteki yetmeyecek bi 3. Sezonuda hakediyor zaten manga devam ediyor ben fazla devam edilmesinden yana degilim uzadıkça tadı kaçıyor ayrıca levi ve mikasa için izliyorum umarım 2. Sezonda ön planda olurlar onları daha çok görmek istiyorum özellikle leviyi :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.