Jump to content

Arslan Senki 2. Sezon Duyuruldu!


asci

Önerilen İletiler

Arslan Senki Yeni Sezonla Geliyor

 

A16687-4016936971.1425207393.jpg

 

Hiromu Arakawa'nın mangaya dönüştürdüğü Yoshiki Tanaka'nın tarihi romanı Arslan Senki" ye yeni sezon geliyor.

Bugün yapılan özel etkinlikteki açıklamaya göre 2016'da Arslan Senki 2. Sezonuyla yayında olacak.Açıklamayla birlikte ufacık bir video da paylaşıldı.

 

 

Hiromu Arakawa aynı isimli novel serisinden uyarladığı mangaya 2013 yılında Bessatsu Shounen Dergisinde(Kodansha) başladı.Şimdiye kadar yayınlanmış 4 cildi bulunmakta.Bu sene de animesi ilk sezonuyla yayına başladı.İlk sezonunda izleyenlerin bazıları çok beğense de bazı kesimleri de tatmin edememişti,bakalım ikinci sezonda neler yapacaklar.

 

//Açıkçası Kodansha'yı animeye uyarlama konusunda biraz pinti bulurum.Mangalarına başlangıç olarak genelde reklam amaçlı animeler düzenler,sonra devamı bile gelmez.(Gelirse bile ya geç gelir ya da soğutur)Ama Fairy Tail,SnK gibi istisnaları da var tabi.1 yıl aranın ardından ikinci sezonu duyurması da zaten Arakawa'dan umutlu olduklarını gösteriyor gibi.

Siz ilk sezon hakkında ne düşünüyorsunuz veya ikinci sezon hakkındaki beklentileriniz neler?

 

Anime Haber

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben açıkçası beğendim ve 2.sezonun gelmesi güzei.Beğenmeyenlerin de 2 sebebi olmalı.Birincisi tarihi animeleri sevmiyor olabilir.İkincisi ve buna ben de katılıyorum prensin hiçbir işe yaramaması.Sadece merhamet ve halkını sevme yönünden iyi bir kral örneği o kadar.Azardan da olsa aksiyon yapabilse 10 numara olurdu.Akatsuki no yona daki prenses yona bile biraz ok atabiliyordu,bu arada bir bi kılıç sallıyor o kadar.Ben bu eksikliğin dışında bayağı sevdim.Zaten böyle geniş orduların ve askeri stratejilerin olduğu animeler hoşuma gidiyor.2.sezon gelsin görelim bakalım nasıl ilerleyecek işler.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bende beğendim animeyi tarihi animeleri ve ordu ve savaş animeleri tutar gibime geliyor aksiyon olsun yeter arslan ın yumuşak bir karakter olması rahatsız etmiş olabilir bazı tarafları ama 14 yaşında dünyadan haberi olmayan biri 18-20 yaşına kadar daryun gibi olursa(dövüş sahnelerinde) çok iyi olur daryun un şaha kalkıp 10 kişiyi haklamasına çok güldüm arkadaş :D çevirmen sağolsun üste komik yazı yazmıştı(arslanı kurtarırken).2. sezonu bekliyorum tam başkent önünde bitirdiler 1. sezonu :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok beğendiğim nadir serilerden.Sıkılmadan izlediğim.Atlamadan izlediğim yegane serilerden.Fazlasını bekliyordum.Açıkçası çok sevindim.Bir 24 bölüm daha yapsalar şahane olur.Mesele Arslan'nın kral olup olmaması değil bence.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.