Jump to content

Tokyo Ghoul 3. Sezon


asci

Önerilen İletiler

Tokyo Ghoul 3. Sezon

 

A16087-1739428598.14019064601.jpg?resize

 

 

Mobil oyun yayıncısı GameSamba geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada Tokyo Ghoul mobil oyununu çıkaracağını söylemişti.

Açıklamada ayrıca FUNimation Entertainment CEO’su ve başkanı Gen Fukunaga’nın “Tokyo Ghoul Animesinin 3. sezonu 2016 için planlandı.” alıntısı da bulunuyordu.

 

GameSamba ve Funimation Group 1200 Media’nın alt şirketleri olarak bulunmaktalar. Bu ikili daha önce oynaması-ücretsiz olan Fairy Tail RPG oyununu duyurmuştu.

 

A16087-1739428598.1401906460.jpg?resize=

Tokyo Ghoul oyunu Android ve iOS platformlarında yayınlanacak. Çıkış tarihi kesin olmamakla birlikte 2016 olarak planlanmış bulunmakta.

Funimation, ANN ile olan röportajında “2016 yılında yayınlanacak bir şey bekliyoruz.” dedi. Bu açıklamaya rağmen şirket, açıklamanın oyun için mi yoksa animenin üçüncü sezonu için mi olduğunu belirtmedi. Şirket ANN’ün açıklama yapmaları için sorduğu sorulara yanıt vermedi.

 

//Arkadaşlar aslında burada ihtimalden söz ediliyor,kesin olmayabilir.Yine de umut edip bekleyelim bakalım.(Gerçi ikiden sonra hevesim epey kaçtı ama neyse)

 

Alıntıdır: Figurex Anime Haber

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 39
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Niye geliyor :( Neyse Hayranları zil takıp oynasınlar ne diyelim hayırlı olsun Animenin üçüncü sezonu başladığında facebooktaki tüm anime sayfa ve gruplarını takibi bırakacağım Serinin hayranları yüzü

Gelmese daha makbule geçer bence , 2.sezonu 1.si gibi olamayanlardan :/

Anime sektoru zaten 2012'den beri acik acik ölü.

Niye geliyor :( Neyse Hayranları zil takıp oynasınlar ne diyelim hayırlı olsun

Animenin üçüncü sezonu başladığında facebooktaki tüm anime sayfa ve gruplarını takibi bırakacağım Serinin hayranları yüzünden uyuz olduğum bir seridir. Facebook ana duvarımda qameqi'yi görmekten bıktım la

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.