Jump to content

Tokyo Ghoul 3. Sezon


asci

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 39
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Niye geliyor :( Neyse Hayranları zil takıp oynasınlar ne diyelim hayırlı olsun Animenin üçüncü sezonu başladığında facebooktaki tüm anime sayfa ve gruplarını takibi bırakacağım Serinin hayranları yüzü

Gelmese daha makbule geçer bence , 2.sezonu 1.si gibi olamayanlardan :/

Anime sektoru zaten 2012'den beri acik acik ölü.

Simdi, bunu kac kere yazdim bilmiyorum ama :( ucu acik birakmalar heyecan yaratsin diye degil, bir sezon daha bi tane daha yapip o arada reklami dayayip daha fazla para kazanmak amaciyla yapiliyor. Basitten bu.

Uretim-tuketim hesabi. Zekiler uretir, baliklar tuketir. Anime sektoru olta atiyor, siz tutuyorsunuz. Bu konusu bir yerden sonra tikanan yetersiz animelerin tek amaci PA-RA.

Duygulu denmis anime icin. Rili? Kaneki 6 bolum dayak yiyor sonra Touka'yla bakisiyolar sonra tek atiyo hop bitti. Son sahnede yere yikilmis adam parmagini zor oynatiyor, yok hepsini yenicem yok bi sey, iman gucuyle power up alacak yine benden soylemesi. :(

Bunlari gectim, cool bile degil ki Kaneki ya, cirozun teki. Jason olayi bi nebze ama yok ya, yan karakterler en ilginc karakterler ama konuyu kisitliyorlar. Neden? Seyircinin istegini vermek icin. Yani gelistirip ne bileyim kakuja olayi da aciklanmadi ki? Aciklansaydi. Bir mantiksizlik yok mu sizce de? Kaneki'yi 2-3 sahne gormedik adam kakuja acti. Bu ni yiaaa.

Halen tokyonun gulleri en iyi anime yha.s.s diyen varsa ozelden de kin kusabilirim. :/

Sonuc olarak, 3.sezonu Uta gormek icin izlerim. Bunu 2.sezon icin de soylemistim lelelel.

Anime sektoru zaten 2012'den beri acik acik ölü.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Animesine laf ediyorsunuz falan haklısınız ama mangasını kötülemeyin. Animenin 2.sezonu gerçekten çok kötüydü ve mangasından alakasız (hemde çok alakasız) sahneler yaptılar. ''Animesi ve mangası benim için bitmiştir'' gibi sözler mangasını okumadan eleştirmek demektir. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mangasını çok severim ama animesi çöp değil çöpün ötesi. En overrated ve moktan anime açık ara tg dir .mangası ağaç ise bileye bileye animede kürdan haline getirmişler. 2 sezonun çöp çizimlerinden bahsetmiyorum zaten mangaya hakaret resmen.

Laik e ballerinnaah

zYVMD9.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.