Jump to content

Nisekoi OAD Tanıtım Videosu Yayınlandı


asci

Önerilen İletiler

Nisekoi OAD Tanıtım Videosu Yayınlandı


 


Aniplex,Nisekoi'nin yeni OAD bölümünün tanıtım videosunu yayınladı.Yeni OAD bölümü 21. cilt ile birlikte 4 Ocakta satışa çıkacak.


OAD'ın ilk yarısı Magical Pâtissier**-Spinoff manga ile ilgili olacak.Diğer yarısı ise 4. ciltteki extra kısım ile ilgili olacak.


 


**Magical Pâtissier Kosaki-chan:Nisekoi-False Love sezonunun 8. bölümü ile ilgili çıkarılmış spinoff manga serisi.Yazarı ise orijinal hikayenin yazarı(Naoshi Komi) yerine Taishi Tsutsui'dir


 


https://www.youtube.com/watch?v=OVBIs6MQOIc


 


Anime Haber


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aslında ilk sezonda bayağı beğeni toplamıştı özellikle çizimleriyle.Ama o da bir yere kadar tabi.2.sezonu fiillerle geçirince insanın tepesi atıyor tabii.Zaten olay çözümlenene kadar verem olacağımız biliyorduk.Bir de tam bir sezonu olaya değinmeden bitirdiler.İzleyicileri sınıyorlar sanırım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben sanmıyorum,(aslında ben de pek bayılıyorum sayılmaz da)

öyle boş bir seri olsa Jump dergisi postalardı direkt.O konuda katı bir dergide yayınlanıyor

Manga iyi sattığı için konuyu çok uzattı ya ilk sezonu beğenerek izledim tsundere karakterler favorim ama bitir artık şunu en azından animede mangadan bağımsızlığını ilan edip animede bir final yapılabilirdi.

2 kız karakter de çok sevildiği için bir çift yapıp ilişkiye de sokamadı karakterleri, sırf seri prestij kaybetmesin diye ve bu şekilde iyi satıldığı için böyle boş boş gidiyor

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.