Jump to content

Gintama "Shogun Suikasti" Arc Başlıyor!


asci

Önerilen İletiler

Gintama "Shogun Suikasti" Arc
 
Gintama resmi İnternet sitesinden mangadaki aynı isimli “Shogun suikasti” Arc’ın anime adaptasyonunun başlayacağını duyurdu.Açıklamaya göre yeni Arc 2 Aralık’ta başlayacak. Açıklama ile ilgili şu görsel de paylaşıldı:
 

gintama01.png.jpg?resize=582%2C452

 

Hikaye Shogun’a düzenlenen başarısız bir suikast sonrası olanları anlatıyor.Olayın ardından savunmasız kalan Shogun güvenli olmadığı düşünüldüğü için Edo’dan Kyou’ya götürülecektir. Gintoki ise gideceği yol boyunca onu korumak için görevlidir.

 

Shogun suikasti arc’ı manganın 502. bölümünde başlamış(2014 Temmuz) ve 524. bölümde sona ermişti.

 

//Buna ek olarak Gintama’nın artık alıştığımız ve oralara gidemesek de izlemeyi sevdiğimiz etkinliklerinden biri daha gerçekleşecek. 6 Mart 2016’da “Gintama Hare Matsuri 2016” etkinliği gerçekleşecek. Programda yine klasik olarak eğlenceli sahnelerin canlı seslendirmeleri,açılış kapanış parçalarından konserler ve seiyuular ile sohbet gibi etkinlikler yapılacak tahminen.

 

Anime Haber

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Böhöhöhöhöhö en azından bir adet Aqua Timez konseri görürdük gideydik  :( Para biriktireceğim starving-onion-head-emoticon.gif?1292862

 

 

Aslında çok cıvıttılar. Hele de 2015'te ciddi bir arc görmemiştik hiç. İşin içine Bakufu'nun girdiği arclar ve bölümlerde ciddiyet var azıcık ekşınlı vs görmek lazım  :LTkJN9u: Mangayı okumadım ama tahminimce bu arcta güzel bir Gintoki vs Takasugi göreceğiz pretty-onion-head-emoticon.gif?129286251

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Konu çok güzel gibi gözüküyor demek Gintoki'yi ciddi işlerde görecektik sonunda. Harika bir arc olduğunu mangaya biraz göz atmakla anlamıştım zaten ne zaman gelcek diye bekliyordum. Filler tadında ciddiyetsiz bölümleride seviyorum ama bu arc en azından animeleştirilmeliydi bu sayede Gintama'ya olan ilgide artar ve yayından kalkmaz doğrusunu yapmışlar. Bir kere yayından kalkmış çünkü garantisi yok. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bundan daha iyi bir haber olamaz herhalde sonunda beklediğim arc geliyor  :good-job-onion-head-emoticon:  :admire-onion-head-emoticon:

 

ya manga okuyan yokmu biri sölese ya oluyo mu takasugi vs gintoki diye :(

Oluyor kardeşim hemde fena bir vs oluyor işin içine başkaları da karışıyor türkçeye çevirmişlerdi mangayı 502.den sonra indir oku harika bir arc geliyor

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.