Jump to content

(16/16) Iketeru Futari


xpector

Önerilen İletiler

19958.jpg

 

Anime: Iketeru Futari

 

Çevirmen:Xpector

Yapım Yılı:1999

Bölüm:(16/16)

Dakika:5 dk.

Kategori: Komedi,Ecchi,Romantizm,Okul

 

16 yaşındaki Keisuke Saji genç güzel kızlar hakkında hayal kurmaya bayılır.Hayallerini gerçeğe dönüştürmek için hedefi;Koizumi Akira.

Ama Koizumi Saji'den(aslında bütün erkeklerden) nefret eder.Çoğu erkek pes etse bile Saji bütün reddedilmelerine rağmen takibini sürdürecektir.

 

Barış abi bu sana gelsin :) 2 bölümü ekledim zaten.Bölümler kısa olduğundan çabuk bitiririm herhalde.İyi seyirler o zaman...

 

 

İndirme Linki: https://mega.nz/#F!O9wAGZzT!nElow273mPTfKsFHsVvKUg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emeğine sağlık, başkası ilk 4-5 bölümü çevirmiş ama çeviri o kadar da iyi değildi, bölümleri izledimde. İngilizce kaynaktan dolayıda olabilir gerçi ama neyse, kolay gelsin. Eğlenceli bir seri, çerezlik :)

Evet ben de baktım ing altyazı çok kötü değilde yetersiz kalmış gibi.Ama ben japoncadan da yararlanıyorum o yüzden umarım biraz daha kaliteli olmuştur.İlginç komedi bir seri.Bakalım izleyelim :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aziz ve Halil yok piyasada, düğün falan mı var :D Major filmine, türleri arasına "Movie"  yazacakken 2 kere shounen yazmışşım :smile_oleyo: Neyse not ediyorum bunları düzelttiririm, bende upload için hesap yok, şuayip'e mesaj attım film ve bu seri için :( Bu seri için özette eklenecek daha...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tam komedi yaa, ecchi serisi dediğin böyle olur, şimdikilerden bi cacık olmaz. Saji yardırıyor her bölüm, kısa olması kötü.

 

Colorful TV Serisi, Golden Boy, Iketeru Futari ve Oruchuban Ebichu favori ecchi serilerim :LTkJN9u: Hepside 2000 yılından önce yapılmış seriler  :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.