Jump to content

Önerilen İletiler

Hevesini kırmak gibi olmasın fakat hiç beğenmedim. Seçtiğin birbirinden alakasız ve oldukça anlamsız sahnelerde bir senkron kuramadım. Arkaya koyduğun şarkı da bence temaya uymamış. Ayrıca başlığı da düzgün atarsan bence daha sağlıklı olur.

Yapabileceğim tavsiyeler şöyle. Belli bir temaya sadık kal. Yani AMV'nin bir olay akışı olsun. Ya tema duygulandırsın ya heyecanlandırsın ya da benzeri bir duygu içine soksun. Mesela Death Note üzerinden şöyle bir şey yapabilirsin: Yagami defteri bulur, sonra birkaç kişiyi öldürür, zorluklarla mücadele eder, şeytanlığını ilan eder ve sonrası malum. Buna uygun güzel bir müzik ile beraber al sana muhteşem AMV. Umarım anlatabilmişimdir. Senin sahnelerinde arkadaki şarkının ritmi aynı ve sahneler birbirinden oldukça bağımsız. Müzik olarak bence kesinlikle popüler rock seçme. Ayrıca eline sağlık. Kesinlikle bu yorumdan "ya sen bırak yapamıyorsun" gibi bir anlam çıkmasın. Sonuna kadar destekliyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.