Jump to content

Yeni Berserk Animesi Duyuruldu!


Barış D. Baryshx

Önerilen İletiler

Efsane Serilerin Geri Dönüş Haberleri Bitmek Bilmiyor: Yeni Berserk Animesi Duyuruldu.


 


Animenin İlk Resmi Görseli


KveTXNqt.png


main_bg.jpg


 


Son günlerde anime severlerin gündemini Itachi Shinden, Koutetsujou no Kabaneri gibi etkileyici yapımlar olacağı ön görülen yeni serilerin duyurulması yanında yeni bir Fate animesinin planlandığının açıklanması ve bundan da öte D-Gray Man gibi yıllar önce sona eren ve devam etmesi hayal olan eski bir animenin hayranlarıyla yeniden buluşacağı haberi sallamıştı. Hakusensha’nın Young Animal dergisi ise bu birbirinden önemli duyurulara bir yenisini ekledi. Resmi duyurusu derginin cuma günü çıkacak sayısında yer alan habere göre 1997 – 1998 yılları arası yayımlanmış yirmi beş bölümlük animesi dışında sonuncusu 2013 yılında çıkan seri halindeki üç filmi bulunan; iki ileri bir geri gidişiyle hayranları için ömür törpüsü halini almış manga Berserk’e yeni bir anime geliyor.


 


2016 için planlanan animenin televizyon serisi mi, OVA mı, yoksa film mi olacağı henüz belli değil ancak manganın yaratıcısı Kentarou Miura dergide yeni anime ile ilgili birkaç ipucu vermeyi ihmal etmiyor. Mangakanın açıklamalarına göre yeni anime projesi, Guts’ı şu ana kadar ortaya konmuş hiçbir animesinde görünmediği ve sadece anime serisinin ilk ve son bölümlerinde üstü kapalı şekilde bahsedildiği Black Swordsman haliyle izleyiciler karşısına çıkaracak. Proje ile ilgili daha fazla detay ise 29 – 31 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Comiket Winter etkinliğinde paylaşılacak.

 

Bu iyi haberin yanına kötüsünü de eklemek istemezdik ama Kentarou Miura’nın dergide manganın geleceği ile konuştuğunu ve mangaya önümüzdeki senenin yazına kadar ara vereceğini söylediğini de aktarmadan olmaz. Manga yeniden başladığında ise düzensiz zaman aralıklarıyla yayımlanacak.

 

Dün D-Gray Man haberinde  “Bir Çıkmadı Gitti Şu Animeler” yazımızdaki tüm serilerin devamını görebilmeyi dilemiştik, bugün ise Berserk haberiyle karşılaştık. Siz iyisi mi, hangi anime devam etsin istiyorsanız bu aralar içinizden bir dilek tutun çünkü bu yeni yıl ne istesek olacakmış gibi.

 

Resmi Berserk Sayfası = http://berserk-anime.com/

Yeni Berserk Animesinin Myanimelist Sayfası = http://myanimelist.net/anime/32379/

 

Alıntıdır = Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 28
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Efsane Serilerin Geri Dönüş Haberleri Bitmek Bilmiyor: Yeni Berserk Animesi Duyuruldu.   Animenin İlk Resmi Görseli   Son günlerde anime severlerin gündemini Itachi Shinden, Koutetsujou

Berserk konusunda Bleach deyip zihnimizi bulandırmayalım :P Berserk'in yanında esamesi okunmaz bu tür animelerin -_-   Yeni filmlerinin animasyon tarzı kötüydü bence, zaten biraz bakıp dayanamayıp kap

Aynen... Kan, kemik v.b. şeyler inandırıcılıkktan ve gerçeklikten uzak. 3D Oyunlara benziyor. :pff1-onion-head-emoticon:

Hollywood'un çizgiroman macerası gibi anime dünyası da uzun zamandır yenilerden yana etkileyici yapımlar piyasaya süremediği için çareyi efsaneleri uyandırmakta buldu anlaşılan. Ha kötü mü ediyorlar? Hayır. Zaten halihazırda ağzımız açık devamını beklediğimiz sürüsüne seri var   <_<  Rezil yapımlara para dökeceklerine bunları yapsınlar. İyi seriler senesi olacak inşallah 2016

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Görseldeki sahne:

Şu arı istilasının olduğu köyün dışındaki kalede uyuduğu sahne olabilir.

Çizimler böyle olursa, bir de movielerden ziyade anime serisindeki havayı yakalayabilirlerse tadından yenmez :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.