Jump to content

Boku dake ga Inai Machi Tartışma (Spoiler İçerir) 12.Bölüm Final


Kutatgu

Önerilen İletiler

Olmadı, gereksiz uzatıyorlar. Myanimelist puanları düşmeye başlamıştır, son 4 bölümünde ters köşe yapıp heyecan yapmazlarsa, hayal kırıklığına doğru gidiyor. 

 

Birde çocukluk halleri bana itici geliyor, küçük yaştaki anime severleri çekmek için gibime geliyor. Erişkin halleri ile izlemek isterdim. Seinen bir seriye yakışmıyor ilkokul çocukları.

 

Okulun müdürü ve Hademeside aklıma geldi, otobüs olayından sonra.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Bana göre sezonun amiral gemisi olan Boku dake ga Inai Machi'nin tartışma alnıdır. Haftalık olarak izlediğimiz her bölümün kritiğin yapmak içindir, serinin fan kulübü ile karıştırmayınız.  Her

Olayın 1-5 dakika öncesine gitmesi konusunda teorim şu. Satoru'nun annesinin öldürülmesi aslında bir olay zincirinin son halkası. Bu nedenle Satoru annesinin öldürülmesinin öncesine değil, bu zinciri

Pizzacı kızın ben de daha bi rolü olacak hatta beraber olay çözecekler derken anne öldü... Hiç beklemediğim kısım buydu işte. Normalde çok kısa süre öncesine giderken bu olayın şoku ve o aralar çocukl

Haklı olarak öğretmenden izleyici olarak şüphe ediyoruz.  Bunun nedenleri var.

1. Öğretmen  Hinazuki'nin şiddete maruz kaldığını biliyor. Ailesini tanıyor.

2. Öğretmen aslında erkek olan ama kıza benzeyen öğrencinin aslında kız olmadığını biliyor.

3. Satou bir şekilde öğretmene farkında olmadan öğretmeni bilgilendiriyor. Yani Satou'nun attığı her adımdan neredeyse haberdar.

4. Benim anladığım kadarıyla bütün kurbanlar aynı okuldan.

Bunlar geçmişten topladığımız veriler. Gelecekten elde ettiğimiz veriler ise;

1. Katil yetişkin erkek. İlk çocuk kaçırma olayını ele alırsak.

2. Katilin bir şekilde Satou'nun çalıştığı dükkanla ilişkisi var. Nufus sahibi biri olduğu izlenimi veriyor.

3. Satou'nun annesi bu kişiyi tanıyor.

 

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ters köşe yapmaları lazım finalde yoksa 1. bölümüyle gözlerimde ışıklar saçan anime bir anda fos çıkar. Bir şey bekliyorum ben eğer o şey de gerçekleşirse (ki yüzde 99 gerçekleşecek) Kelebek Etkisi diyeceğim yine yeniden :D Ve Satoru'yu ciddi anlamda topa tutacağım. Lütfen ters köşe yapın lütfen.

 

Bölüm ile ilgili dikkatimi çeken bir ayrıntı var. Satoru'nun hocasına neden evli değilsiniz diye sorduğunda kötü bir tecrübem var demesi. Katilimiz öğretmen ise bu cinayetlerin o kötü tecrübe ile alakası var mı merak ettim. Sonra Satoru'nun sıra arkadaşı kıskanç kızımızı göstermesi acaba dedirtti 10. Bölümde göreceğiz bakalım neler olacak. Geri kalan son 3 bölümü akıllıca kullanır ters köşe yaparlarsa iddia ediyorum türünün efsane serileri arasında yerini alacaktır. Beklemedeyiz kaldı 3 hafta.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

10. bölüm herkesin beklediği kişi çıksa da ben özellikle beğendim. Gerek diyaloglar gerekse de gidişat güzeldi. Her şey aslında gözlerinin önünde apaçık ortadayken sırf annesi de şüpheli listesinde diye şüpheli listesini göz ardı etmesi sonucu kendi kuyusunu kazdı.

Tüm bunlar ne içindi? Hinazuki ve diğerlerini kurtarmak içindi.  Değdi mi 11. bölüm göreceğiz. Daha ziyade bu hamlesiyle Airi'yi bir daha göremeyecek. Airi'yi kaybetmesine değdi mi ben o meseledeyim. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

11. Bölüm ayrı olaydı .Benim düşüncem Satoru kendi zamanına gidecek diye hayal ettim adam komalara  girmiş kaç sene ve sonra Hinazuki ve Hiromi nin evlenmesi ayrı olay.. Hocanın hala etrafta aynı işleri yapması zaten anormal. Adamın hafıza gitmiş ama en son dakikalar da her şeyi hatılıyorum dedi o ne olacak bakalım. Tek başına adama meydan okudun çatı da openinge göre de Satoru yok yani :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.