animehon 0 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Herkese merhaba, Bir süre bir fansub grubunda çeviri yaptıktan sonra daha özgür olabileceğim bir site açmaya karar verdim. İçeriğim adından da anlaşılacağı gibi blog. Anime ve Japon kültürü adına hoşuma giden, duyduğum gördüğüm ne varsa... Tabii naçizane çeviri yapmaya da eskisi gibi devam edeceğim. Blog daha çok yeni, elimden geldiğince iyi içerik yapmaya çalışıyorum, çalışacağım... Çeviride de kış sezonu için bir seriye başladım. İçeriklerimdeki amaç aslında biraz bilgi vermek ve bunu okuyanları sıkmadan yapmak. Şu an için tek başımayım sonra ne olur bilemem tabii, dediğim gibi her şey çok yeni ve herkesin desteğiyle bir yerlere taşıyabilirim. Umarım beğenirsiniz ve desteklersiniz... Zaman ayırdığınız için teşekkürler :) bu da blogumun linki http://animehon.com/ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mustafalrsm 544 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Çok ayrıntılı incelemedim daha ama tasarım olarak gayet hoş olmuş. Kolay kolay beğenmem aslında ama güzel bence. İçeriğine de bakarım. animehon 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Yeni Blog Hayırlı Olsun... animehon 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikuchi 307 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Çok sevdim burayı , kolay gelsin sana da , işin zor ;) ;) animehon 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted January 15, 2016 Forum Admin Share Posted January 15, 2016 Keşke bir de yazım kurallarına uysanız -_- Başlığı düzelttim içeriğe vaktim yok :smile_bilmem: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mustafalrsm 544 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Aaaa en iyi cevap gelmiş :D O ne be Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
animehon 0 Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 Keşke bir de yazım kurallarına uysanız -_- Başlığı düzelttim içeriğe vaktim yok :smile_bilmem: Küçük harfleri büyük harf olarak düzeltip bir de burada yorum kastığınıza göre epey bir vaktiniz olmalı :) Diğer başlıklar ve içerikler düzgün olsa tamam diyeceğim de... Neyse vaktiniz yoktu doğru. ^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted January 15, 2016 Forum Admin Share Posted January 15, 2016 Küçük harfleri büyük harf olarak düzeltip bir de burada yorum kastığınıza göre epey bir vaktiniz olmalı :) Diğer başlıklar ve içerikler düzgün olsa tamam diyeceğim de... Neyse vaktiniz yoktu doğru. ^^ Sizden sitenizde gösterdiğiniz özeni forumda açtığınız tanıtım konusunda da istedim. Normalde kurallara uymayan konu ve iletileri uyarısız silme yetkim var. Uyarıyı kişisel algılamak ve admine laf atmak yerine kurallara uygun bir şekilde konuyu düzeltmeniz beklenen şey. Aksi taktirde konunuz silinecektir. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mustafalrsm 544 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Sizden sitenizde gösterdiğiniz özeni forumda açtığınız tanıtım konusunda da istedim. Normalde kurallara uymayan konu ve iletileri uyarısız silme yetkim var. Uyarıyı kişisel algılamak ve admine laf atmak yerine kurallara uygun bir şekilde konuyu düzeltmeniz beklenen şey. Aksi taktirde konunuz silinecektir. Tamam abla ben düzelttim pek de uzatmaya gerek yok :DKüçük harfleri büyük harf olarak düzeltip bir de burada yorum kastığınıza göre epey bir vaktiniz olmalı :) Diğer başlıklar ve içerikler düzgün olsa tamam diyeceğim de... Neyse vaktiniz yoktu doğru. ^^ Naziklik yapıp konunu düzeltmişler gelip burda epey vaktiniz var demek nasıl bir davranış ya? Yorum kasmak ne ayrıca sence 5000 küsür mesajı olan birinin artık nasıl bir yorum kasma derdi olabilir? Burda kimse sana uyarı vermemiş, kızmamış hatta konunu düzeltmiş içeriğini düzelt demiş bu nasıl bir tepki? Çok da uzamasın düzelttim ben herneyse Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Anonymmy 119 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Yeni blogunuz hayırlı olsun. Biraz göz attım, az bilinen ve aynı zamanda izlenmesi gereken seriler başlığı ilgimi çekti bir ara detaylı inceleyeceğim yazdım kenara. :good-job-onion-head-emoticon: animehon 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts