msd 3 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Merhaba arkadaşlar kendime bir ekip arıyorum. Ne yaparım, Ne ederim özet geçeyim. Adımın bir önemi yok es geçelim onu; 22 YaşındayımAnkaralıyım. (Ankarada yaşıyorum)1,97 metrecik uzun bir şeyim. değişik değişik hobilerim vardır, Tarantula, yılan, gecko, gibi hayvanseverliğim vardır beslerim de.. Neler Yaparım? Profesyonele yakın diyelim :) Wordpress Orta düzey Html Orta düzey Php Başlangıç Orta Arası c++ Grafik Profesyonel PhotoshopOrta Düzey IllustratorBaşlangıç 3DMax Başlangıçın az üstünde Sony Vegas Pro Başlangıç After Effect Orta Düzey Corel Draw Seo Google AdsYoutube Kanal Düzenleme ve Reklam Sunucu HostingFotoğrafçı SaatçiAnkara da ofisim de vardır gerekli zamanlar da ofisi de kullanıma açabilirim ekibe (Ankarada olan varsa..) Şimdi gelelim ne istediğime ne istemediğime Şimdi beni aralarında görmek isteyen arkadaşlar ben ortalama sabah 8 akşam 8 çalışan bir insanım yoğunum açıkcası ben gireceğim ekibe kendi çabamla bir şeyler katarım bana gelip bu lazım şu zamana kadar yap et demeyecek ama gelip rica edip kardeşim, abicim şöyle bir şeye ihtiyacım var müsait olduğunda yardımcı ol derse başım gözüm üstüne :) ancak kendi işim daha önce gelir onu belirteyim ekmek parası sonuçta... Tüm yapabildiklerimi söyledim işte ekibin de görmek isteyen varsa camonmail: [email protected]whatsapp: 0506 122 1973fb: mkdogannwww.mdtasarim.org - web sitem. Konu yanlış yerde ise üzgünüm.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
msd 3 Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 konu hala aktif.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikuchi 307 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Merhaba arkadaşlar kendime bir ekip arıyorum. Ne yaparım, Ne ederim özet geçeyim.Adımın bir önemi yok es geçelim onu;22 YaşındayımAnkaralıyım. (Ankarada yaşıyorum)1,97 metrecik uzun bir şeyim.değişik değişik hobilerim vardır, Tarantula, yılan, gecko, gibi hayvanseverliğim vardır beslerim de..Neler Yaparım?Profesyonele yakın diyelim :) WordpressOrta düzey HtmlOrta düzey PhpBaşlangıç Orta Arası c++GrafikProfesyonel PhotoshopOrta Düzey IllustratorBaşlangıç 3DMaxBaşlangıçın az üstünde Sony Vegas ProBaşlangıç After EffectOrta Düzey Corel DrawSeoGoogle AdsYoutube Kanal Düzenleme ve ReklamSunucu HostingFotoğrafçıSaatçiAnkara da ofisim de vardır gerekli zamanlar da ofisi de kullanıma açabilirim ekibe (Ankarada olan varsa..)Şimdi gelelim ne istediğime ne istemediğimeŞimdi beni aralarında görmek isteyen arkadaşlar ben ortalama sabah 8 akşam 8 çalışan bir insanım yoğunum açıkcası ben gireceğim ekibe kendi çabamla bir şeyler katarım bana gelip bu lazım şu zamana kadar yap et demeyecek ama gelip rica edip kardeşim, abicim şöyle bir şeye ihtiyacım var müsait olduğunda yardımcı ol derse başım gözüm üstüne :) ancak kendi işim daha önce gelir onu belirteyim ekmek parası sonuçta...Tüm yapabildiklerimi söyledim işte ekibin de görmek isteyen varsa camonmail: [email protected]whatsapp: 0506 122 1973fb: mkdogannwww.mdtasarim.org - web sitem.Konu yanlış yerde ise üzgünüm.. C++ , C# biliyorum hack yazıyorum .Yardım edebileceğim bir şey varsa elimden geleni yaparım :)Eğer kendini kodla boğmak istersen bir kaç yer önerebilirim . Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
msd 3 Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 C++ biliyorum , çizim yapmak , pointer kullanmak kısacası hack yazıyorum .Yardım edebileceğim bir şey varsa elimden geleni yaparım :)Ankara içi ise cv bırak ofise çalışan alabilirim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikuchi 307 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Ankara içi ise cv bırak ofise çalışan alabilirim :D Ankara'da olsam uğrar , çayını içerim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
msd 3 Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Ankara'da olsam uğrar , çayını içerim :DBeklerim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 forumda profesyonel olarak bir ekip yok, genelde gönüllü çeviri ekipleri ve anime temalı site sahipleri göz atıyorlar. ama elbet konu birilerinin ilgisini çeker, hatta şu an olmasa bile bende ileride mesaj atabilirim :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
HolySpirit 177 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Biraz daha profesyonelleşirsem :P bende mesaj atarım ileride ^^Başarılar diliyorum şimdiden ^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
msd 3 Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Fark etmez ihtiyacı olan çevirmenlere yardımcı olurum :) yapabildiklerim ile Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
msd 3 Posted January 18, 2016 Author Share Posted January 18, 2016 Konu hala aktiiiif Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts