Jump to content

Aria - Pokémon


Önerilen İletiler

e5hjc8.png
Japonca Adı: Elle
Göz Rengi: Kırmızı
Saç Rengi: Kırmızı
Memleketi: Bilinmiyor
Bölge: Kalos
Eğitmen Sınıfı: Sanatçı
Japonca dublaj ses: Marina Ioue
İngilizce dublaj ses: Lindsay Sheppard
 
İlk olarak "A PokéVision of Things to Come!" bölümünde Poké Vizyon videosunda görülmüştür. O Kalos'un bilinen yüzlerinden biri olarak, videolarda genellikle top 10 listesinde yer almış bir kişi olarak görülmüştür. Birinci olduğu video'yu Ash ve diğerleriyle izleyen Serena'ya ilham kaynağı olmuştur. Yani, Serena'nın da bir video hazırlamasına vesile olmuştur.
 
4slaf6.png
 
Aria "Day Three Blockbusters!" bölümünde hatırlanılan bir sahnede görülmüştür! Shauna'nın anlattığına göre Aria bir Pokémon Sanatçısı olarak hayranları için Poké Vizyon videoları hazırlayıp sunmaya devam etmiştir. Aria, birçok Pokémon Şovu'nu kazanarak Usta Sınıfı'na çıkmış ve Usta Sınıfı'nı da kazanarak Braixen'i ile birlikte Kalos Kraliçesi olmuştur.
 
9r639y.png
 
Aria ilk kez "Dreaming a Performer's Dream!" bölümünde Lagoon Kasabasındaki Acemi Sınıfı Pokémon Şovu için Braixen'i ile açılış gösterisi yaparak anime de kişisel olarak görülmüştür. Ash, Shauna, Bonnie, Clemont ve Serena da gösteriyi izlemiştir. Braixen ile birlikte sadece Ateş tip hareketler ile sopayı birbirlerine fırlatarak şov yapmışlardır. Final hareketi ise Fire Blast olmuştur.
 
2ekubue.png
 
"A Race for Home!" bölümünde Serena, Pokémonları ile eğitim yaptığı sırada Aria'yı hatırlamış ve kısa bir süre Lagoon Kasabası Pokémon Şovu'ndan kesit gösterilmiştir.
 
"Battling with Elegance and a Big Smile!" bölümünde sahne kostümlerinden farklı olarak dışarıda giydiği farklı elbisesi ile görülmüştür. Hayranları tarafından tanınmamak için böyle giyindiği düşünülmektedir ki, Serena da onu tanıyamamıştır. Serena ile ilk karşılaşması bir mağaza vitrini önünde olmuştur ve daha sonra birlikte alış-verişe çıkarak yemek yemişlerdir. Yemek sırasında gülümsemenin öneminden ve insanları olumlu yönde etkileyecek bir duruşa sahip olması gerektiğinden bahsetmiştir. Sonra da Serena ile İkili Maç yapmıştır. Ancak maç sırasında telefonu çalmış ve acele bir işi çıktığı için gitmesi gerektiğini söylemiştir. Bu yüzden maç yarıda kalmıştır. Diğer gün Serena, Aria'yı televizyonda Performans sergilerken görmüş ve ancak o zaman onun Aria olduğunu anlayabilmiştir.
 
2q9gbqc.png
dmwfgp.png
2uho19c.png
 
Aria "Performing with Fiery Charm!" bölümünde Serena'nın yer aldığı Dendemille Kasabasında ki Pokémon Şovu'nu Pokémonları ile birlikte televizyondan izlemiştir.
 
2e34qdh.png
 
"Tag Team Battle Inspiration!" bölümünde Serena, Aria ile maçı sırasında yaptığı konuşmayı hatırlamıştır. 
 
Son olarak XY104. Bölüm tanıtımında da Monsieur Pierre'e Dans partisinde eşlik ettiği görülmüştür.
 
2rzrr81.png
 
Pokémonları
 
Delphox
 
 
15mikbb.png
 
 
Bildiği Hareketler: Fire Spin, Fire Blast, Mystical Fire ve Flamethrower
 
Aromatisse
 
 
ibasub.png
 
 
Bildiği Hareketler: Reflect ve Charge Beam
 
Kaynak: Bulbapedia / çeviri bana ait ve eklemeler yaptım. 104. Bölüm tanıtım resmi hariç tüm resimler alıntıdır. Animede görüldükçe güncellenecektir.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.