RinOsawa(Asu) 182 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Anime Adı : Natsu-iro Kiseki Anime Türü : Okul Slice-of-Life Bölüm Sayısı : 12 / 12 Yapım Yılı : 2012 Çevirmenler : Pınar Düzenleme : Hokage_Minato Özet; Neşeli ve samimi Natsumi, hem sporda hem derslerinde başarılı Saki, Four Seasons grubunun hayranı Yuka ve müziği çok seven Rinko isimli dört dostun günleri hep aynı geçmektedir: Uyanır, okula gider ve birlikte vakit geçirirler. Fakat bir gün herşey değişir. https://mega.nz/#F!IUh1zRSQ!XXSdSXw7RFtCzdGvODLBhQ Sitede 1. 2. 3. Ve Ova Bölümü Olmadığından Çevirip Siteye Yükleyeceğim Burada Konu Açmam Gerekiyormuş Yanlış Yerdeysem Kusura Bakmayın. Serimizin Eksik Bölümleri Tamamlanmıştır Eğer Bir Sorun Olursa Bana Yada Dj-Morphosis'e Mesaj Atarsanız İlgilenebiliriz.Başka Serilerde Görüşmek Üzere :) Animenin Final Bölümüne Böyle Yazarlar Ya : : : :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Animenin tanıtımı ve resmini koysaydın :P 1. Bölüm indirme linki veya altyazısı nirede :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 Şuan Encoderimiz Hallediyor Pek Bilmiyorum :) 3 Bölüm Ve Ova Hepsi Yükleniyor Upload Yani Bitince Elinizde :)... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bilir2010 21 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Elinize sağlık, çok mutlu ettiniz. ilk 3 bolumden umudu kesip ingilizcesini indirmiştim. 4-10 arasını da megaya koysanız çok iyi olur (11 ve 12 yi TACE yayınlıyor). Gerçi real player ile siteden indirilebiliyorlar ama hem çok zaman alıyor hem kalite düşüyor. RinOsawa(Asu) 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 Elinize sağlık, çok mutlu ettiniz. ilk 3 bolumden umudu kesip ingilizcesini indirmiştim. 4-10 arasını da megaya koysanız çok iyi olur (11 ve 12 yi TACE yayınlıyor). Gerçi real player ile siteden indirilebiliyorlar ama hem çok zaman alıyor hem kalite düşüyor.Kusura Bakmayın Aslında Daha Önce Yüklemeyi Planladık Fakat Encode Sorun Çıkardı.Sonunda Tüm Sorunları Çözdük Artık Tam Gaz Askıya Alınan Yarım Kalmış Serileri Çevireceğim İyi Seyirler ... bilir2010 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Osiris 13 Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Seri için teşekkürler, elinize sağlık (: RinOsawa(Asu) 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
merrahum 40 Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 teşekkürler emeğinize sağlık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts