Jump to content

mangAnime Türkiye - Anime, Manga ve Japon Kültürü İle İlgili Her Şey


Önerilen İletiler

L1GROa.jpg


 


 


mangAnime Türkiye - Anime, Manga ve Japon Kültürü İle İlgili Her Şey


 


 


 


Merhaba anime ve manga severler. Biz de aynı sizin gibi anime ve manga sever insanlardan oluşan bir grubuz. Anime/manga karakterleri ile eğleniyoruz, heyecanlanıyoruz, korkuyoruz, geriliyoruz, seviyoruz ve üzülüyoruz. Onlarla ağlayıp, onlarla gülüyoruz. Şimdiye kadar farklı platformlarda tonla şey yaptık, ama nihayetinde içimizdeki anime, manga ve Japon kültürü sevgisi bizi hep paylaşma noktasına getirdiği için. İşte bu sevdiklerimizi paylaşma arzusunun son vardığı nokta mangAnime Türkiye oldu. Umarız siz de bizimle birlikte anime ve mangaların sihirli dünyasında keyifli vakit geçirirsiniz. ^_^


 


 


 


 


 


 


 


Sitemizi ziyaret etmek için : Tıkla


 


Anime tanıtımları ve haberleri için : Tıkla


 


Manga tanıtım ve Haberleri için : Tıkla


 


Oyun tanıtım ve Haberleri için : Tıkla


 


Figür tanıtımları ve incelemeleri için : Tıkla


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Concrete Revolutio (Anime Tanıtım)

161973l.jpg

 

Süper kahramanlar, uzaylılar, dev canavarlar, mechalar, hayaletler, büyücüler, ninja polisler ve daha da fazlası: Concrete Revolutio

 

Japonya, ama bildiğimiz gibi değil. Alternatif bir dünyada “Tanrılar Çağı” denilen bir dönemden sonra Japonya artık farklı bir ülke. Sadece Japonya değil, tüm dünya bundan nasibini almış ve her yerde süper güçlere sahip varlıklar ortaya çıkmaya başlamıştır. Özellikle “varlıklar” diyoruz çünkü bunların hepsi insan değil. Bazıları insanötesi güçlere sahip uzaylılar, robotlar veya doğadışı özellikleri olan yaratıklar olabiliyor. Bu süper varlıkların bir kısmı açık açık ortalıkta gezinirken, bir kısmı kimliklerini saklı tutmayı tercih ediyor. Ama iyilik yapmaya çalışan süper kahramanlar ve zararlı süper kötüler yüzünden ortalık fazla karıştığı için, Japon hükümeti özel bir birim kurmaya karar verir.“Süpervarlık Ajansı” ismindeki bu birim, süper güçlere sahip herkesi kayıt altına alacak ve hem kontrol edecek, hem de gerektiğinde koruyacaktır. İşte ana karakterimiz Jiro Hitoyoshi bu ajansın en güçlü üyelerinden biri…

 

Tanıtımın devamı için lütfen linke tıklayınız: http://www.manganimetr.com/2016/01/anime/concrete-revolutio-anime-tanitim/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun umarım başarılı bir ekip ve başarılı bir site olursunuz.Yardımcı olabileceğim konu varsa olurum :) Kolay gelsin.

Teşekkür ederiz.

 

Morp durmuyor yerinde eheh. :D Ellerinize sağlık arkadaşlar, umarım kalıcı olur. ^~^

:D hha biraz öyle oldu. Teşekkür ederim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

manganimetr-japonya-masashi-wakui-tokyo-  

Dünyanın en güzel şehirlerden biri olan Tokyo’ya büyülü bir gözle bakabilmek için, Masashi Wakui’nin çalışmalarını görmelisiniz.

Tokyo şehri anime, manga ve Japon kültürü sevenler için çok önemli yerlerden biri. Oraya gitmek ve havayı soluyup yaşantıyı kendi görmek isteyen insan çok fazla. Ama gidemeyenler için Tokyo ve Japonya fotoğrafları güzel bir çözüm. İşte fotoğrafçı ve dijital sanatçı Masahi Wakui de Tokyo’yu en güzel resimleyen kişilerden biri... Devamı için tıklayınız.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 

 

 

manganimetr-anime-miss_hokusai-mainichi-

 

2015’in en iyi anime filmlerinden Sarusuberi: Miss Hokusai, ödül listesine bu sefer de Mainichi Animasyon Film Ödülü’nü ekledi.

Japonya’nın en eski günlük gazetesi olan Mainichi Shimbun, 1962 yılından beriNoburou Oofuji Ödülleri‘ni ve 1989 yılından beri de Mainichi Animasyon Film Ödülleri‘ni düzenliyor. Her sene düzenlenen bu ödüllerde, o senenin en iyi animasyon filmleri dikkat çekiyor. Bu seneki ödüller Mainichi Shimbun ve Sports Nippon Shimbun gazeteleri tarafından açıklandı. 2015’in en çok ilgi gören filmlerinden Sarusuberi: Miss Hokusai büyük ödülü kazanmış. Devamı için tıklayınız.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.