Sinsine 2938 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Anime Adı : Saijaku Muhai no Bahamut Anime Türü : Aksiyon, Ecchi, Fantastik, Harem, Romantik, Okul, Doğaüstü Güçler Bölüm Sayısı : 12 / 12 Yapım Yılı : 2016 Çevirmen : Solgera Düzenleme : Sine Güneş (Sinsine) Özet; Lux, beş yıl önce bir isyanla devrilen Arcadia adlı imparatorluğun eski prensidir, kazayla kızların yurdundaki banyoya girer, krallığın yeni prensesi Liseshate'yi çıplak görür ve onun gazabına uğrar. Lisesharte Lux'a bir Zırh taşıyıcısı düellosu teklif eder. Zırh taşıyıcılar, dünyanın dört bir yanındaki kalıntılardan çıkartılan antik zırhlı mekanik silahlardır. Lux eskiden en güçlü Zırhlı şövalye olarak adlandırılırdı, ama şu an o "Yenilmez En Zayıf" olarak biliniyor çünkü savaşlarında asla saldırmıyor. Lisesharte ile olan düellosundan sonra, Lux sadece kızların olduğu asiller için Zırhlı Şövalye yetiştiren bir akademiye kabul edilir. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu KuramaUN, Oglu pontif, mahmutnedimgoc1 and 16 others 17 1 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
typerion 97 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Güzel seri :) Şuanda takip ediyorum seriyi ama güncele yetişirsen elbette senin çevirdiğini izlicem çünkü sen benim en sevdiğim çevirmensin nihahahaha :help-onion-head-emoticon: :help-onion-head-emoticon: XReyzi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularity 486 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Sine yide radarıma aldım 1-2 kişiyi takip edeceğim fiber çevirmen lafını boşa yazmamış oraya Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2678 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Oooo ecchi en sevmediğim :D Hayırlı olsun gençler. KuramaUN and Sinsine 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Rofh 113 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Ana sayafa ismini görünce bir an Shingeki no Genesis: Bahamut'un yeni sezonu sandım :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2938 Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 Sine yide radarıma aldım 1-2 kişiyi takip edeceğim fiber çevirmen lafını boşa yazmamış oraya Serinin çevirisi bende değil Solgera arkadaşımızda, ben sadece düzenleme ve encode/upload kısmıyla ilgileneceğim. Yanlış anlaşılma olmasın :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Ecchi harem yazıyor ama beğendim ilgimi çekti konu. Bölümler tam çevrildiğinde izleme ihtimalim olur :D Çeviride başarılar arkadaşa kolay gelsin :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2938 Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 1-2-3. Bölümler eklendi. İyi seyirler... Barış D. Baryshx 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2938 Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 4. Bölüm eklendi. İyi seyirler... RinOsawa(Asu) 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 4. Bölüm eklendi. İyi seyirler...Emeği Geçenlere Teşekkürler. Bu Seriyi Yeni Gördüm Bu Tarz Animeleri Seviyorum :) Bakalım Nasıl Olacak... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts