Forum Admin Mileydi 1716 Posted February 4, 2016 Forum Admin Share Posted February 4, 2016 Harry Potter Karakterlerinin Resmi Anime Versiyonları Yapıldı Nereden başlasak, ah nereden başlasak… Harry Potter ile ilgili söylenecek o kadar çok şey var ki… İlk çıktığı günden beri koca bir jenerasyonu etkisi altında bıraktı. Hepimiz onu hayran hayran izledik, okuduk. Kitaplarına günler saydık filmleri vizyona girdiği gibi ilk bitletleri bizler aldık. Hem Harry Potter seven hem de anime seven becerikli insanlar şimdiye kadar “Acaba Harry Potter karakterleri anime olsaydı nasıl olurdu?” düşüncesiyle bir sürü illüstürasyon yarattı. Lakin bunlardan öyle bir tanesi çıktı ki işe noktayı koydu. Warner Bros. Japan resmi Harry Potter illüstrasyonlarını yayımladı.Yapılan tasarımlar dosyalar, minik düğmeli mühürler, anahtarlıklar gibi sınırlı sayıda şeylerde boy gösterdi. Üzücü olsa da bu tasarımlar sadece Japonya da satışa sürülecek. Şu güzellikte illüstrasyonları görünce insan keşke bir Harry Potter anime/manga serisi yapsalar da okusak diyor. Kaynak : Anime Fantastica // Serisini pek sevmesem de animesi olursa izler, mangası olursa okumam :D - okunacak daha güzel mangalar var :LTkJN9u: Nones, Kadir-, Luluna and 1 other 4 Link to post Share on other sites More sharing options...
HolySpirit 177 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 hermione ve sirius güzel olmuşşş :P [böyle animasyon yapılsa nasıl olur acaba ^^] Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ya ama çok tatlı ... özellikle de servus :3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Luluna 326 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Evet tabi ki de sadece Japonya'da satılacak yoksa biz mutlu olurduk falan yanlışlıkla mazallah, ağır gelir bize, ne yapacağımızı bilemeyiz bi kere. Alışık olmadığımız durumlar.O gıcık sarı çiyan mafoy bile göze tatlı görünüyo anime şeklinde çizilince eheheeSnape ve Black'e bayıldım, hatta black bana bi anime karakterini çok anımsattı ama hangisi çözemedim Link to post Share on other sites More sharing options...
Haruka 183 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ya yicem şimdi hepsini. -_- Bu haller ne ya? :admire2-onion-head-emoticon: Seriyi 978425428484 kere izleyen insanlardanım. :D Bu nedenle her şeyi çıksın hepsini okurum/izlerim. :whistling: Toprakezgi 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 882 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ben de hepsini okurum izlerim valla. Potterheadler vuhuuu :DHani bize ya? Ayip denen bi sey var. -.- Victuuuri 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularity 486 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 animesi olursa 12 bölümde saçmalayıp koca harry poter evrenini bitirmesinler diyorum ozaman ama malesef bu japonlar bazen feci kestirip atıyorlar serileri Link to post Share on other sites More sharing options...
typerion 97 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Bu başlığı görünce şey dedim keşke anime'si çıksa :D Hem tekrardan para kazanırlar Link to post Share on other sites More sharing options...
Haruka 183 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Böyle oyunlara gelmeyeceğiz. :ph34r: Herkesin kendi düşüncesi pek tabii. -_- Link to post Share on other sites More sharing options...
mustafalrsm 544 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Böyle oyunlara gelmeyeceğiz. :ph34r: Herkesin kendi düşüncesi pek tabii. -_- Oldu mu şimdi? Ne güzel herkesin kendi fikrinin olduğu çok gereksiz bi tartışmaya girecektik bozdun :smile_artiz: Tamam tamam iyi yaptın, siz bilirsiniz :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts