Kikuchi 307 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Kimi zaman anime izlerken beğendiğimiz replikleri alıp paylaşmak için SS(Ekran Görüntüsü >>ScreenShot) alırız .Sonra bunu hızlıresimyukle , uploadimage ,postimage vb sitelere yükler ardından link alıp paylaşırız .Ben Gyazo adlı bir program kullanıyorum .Bu program ekranın istediğiniz yerini seçtikten 1-2 saniye sonra otomatik olarak size resmin internete yüklenmiş linkini veriyor .Yani sizi onca zahmetten kurtarıyor .Kullanması da oldukça basit ve pratik .Ayrıca aynı program ile gif de yapabiliyorsunuz :D GYAZO Dj-Morphosis, Red-King, Sabah Sisi and 3 others 6 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mustafalrsm 544 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Denemedim ama tam aradığım programmış :good-job-onion-head-emoticon: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ucluklavye 9 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Anlattığın gibiyse aradığım bir program. Yararlı konu teşekkürler. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Ekrandaki hareketli görüntüyüde kaydedebiliyor mu, gif yapıyor deyince aklıma geldi :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikuchi 307 Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Ekrandaki hareketli görüntüyüde kaydedebiliyor mu, gif yapıyor deyince aklıma geldi :D Evet onu da denemiştim tıpkı Bandicam - Fraps'taki gibi başlat durdur butonları var .40 45 sn kayıt edebilme özelliği var ama ne kadar çok çekersen yüklenmesi o kadar uzun zaman alıyor :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Kiku sağol aşık olduğum karakterin mimiklerini kapa bilirim :D Çok yararlı konu olmuş sağol. :good-job-onion-head-emoticon: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikuchi 307 Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Kiku sağol aşık olduğum karakterin mimiklerini kapa bilirim :DÇok yararlı konu olmuş sağol. :good-job-onion-head-emoticon: Ne demek efendim ^^ Yardımcı olduysak ne mutlu bize :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Evet onu da denemiştim tıpkı Bandicam - Fraps'taki gibi başlat durdur butonları var .40 45 sn kayıt edebilme özelliği var ama ne kadar çok çekersen yüklenmesi o kadar uzun zaman alıyor :D Gif olayı 10 saniyeyi geçmemeli zaten, geçerse pek randımanlı olmuyor ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lizardon 117 Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 İyi program ve tavsiye için teşekkür. Gif 10sn kuralı hep uygun değil aslında bazen öyle sahneler olur ki kısa metraj filmi olur giflerden :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts