Jump to content

Assassination Classroom Sona Eriyor


Berker51

Önerilen İletiler

Popüler Manga Assassination Classroom Sona Eriyor

Haftalık Shonen Jump dergisinin bu ay çıkan 12. sayısında Matsui Yusei’nin popüler manga serisi Assassination Classroom (Ansatsu Kyoushitsu), “final görevi zirvesi” adlı bölüm ile okuyucuları ile buluştu. Bölümün adı yazılırken “zirve” kelimesi katagana ile yazılmış. Japonca’da “zirve (climax)” katagana ile yazılması genelde mangaların final bölümü olduğunu belirten bir ifadedir. Dergi, serinin bu bölümü için “kader savaşının sonucu” gibi bir tabir kullanmış. Bunun yanında derginin 12. sayısının kapak resmi Assassination Classroom oldu ve bu sayıda yayımlanan bölüm renkli sayfalarla başladı.

Assassination Classroom Sona Eriyor

Derginin yaptığı duyuruya göre serinin bitmesine 5 bölüm kaldı. Son bölüm, derginin martta satışa çıkacak olan 16. sayısında yer alacak. Bitmesine bir ay kalan serinin 29 sayfa olarak yayımlanacak son bölümü, renkli sayfalarla bitecek.

Assassination Classroom Sona Eriyor

Bunun yanında 12. sayıda animesinin yönetmeni olan Kishi Seiji ile yapılan bir röportaj yayımlandı. Yönetmen halen devam etmekte olan animenin ikinci sezonunun manganın finalini de içereceğini belirtti. Ayrıca animedeki seiyuu kadrosuna iki isim daha eklendi. “Free!” serisinde Haruka’yı seslendiren Shimazaki Nobunaga, Shinigami karakterine hayat verecek. Kadroya katılan diğer isim ise “Sailor Moon”dan tanıdığımız ve Usagi’yi seslendiren Mitsuishi Kotono. Mitsuishi Kotono seride Shiota Hiromi’yi seslendirecek

Assassination Classroom Sona Eriyor

2012 yılının temmuz ayında yayımlanmaya başlayan serinin iki anime sezonu ve iki live action filmi yapıldı. İkinci sezonu halen devam etmekte olan serinin ikinci filmi ise 25 Mart’ta Japonya’da vizyona girecek.

Böylece bir serinin daha sonuna gelmiş olacağız. Peki siz “Hiç bitmeseydi.” diyenlerden misiniz yoksa “Zaten fazla uzasa tadı kaçardı.” diyenlerden mi?

 

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Tadında bırakılması iyi. Ama kesinlikle OVA lar olarak devam etmeli. Mesela Koro Sensei ile karasuma nasıl tanıştı. Öğrenciler okulda değilken evde neler yapıyorlar ve KoroSensei onlara nasıl sataşıyor. Merkez okuldaki toplantılarda bizim suikastçı gençler E sınıfını aşağılayan bebeleri nasıl tavırları ile altlarına kaçırtıyor. Ya da sınıflar arası futbol müsabakalarında bizim nagisa ve karma gibi karakterler nasıl haraketler yapıyor ya da keskin nişancı olan eleman nasıl tuhaf noktalardan gol atıyor. :D

Bu şekilde en azından 6 -7 tana OVA çıkar. :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.