HolySpirit 177 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Son Güncelleme: 27.02.2016Rehber: Spoiler Bütün Durumları Okuyabilme: Spoiler 1.Aşama: Aktivite yazısına tıklayıp Yeni Akış Oluştur diyoruz. 2.Aşama:İçerik Türleri kısmından Profil yorumlarını seçip yeni akış olarak kaydet diyip çıkıyoruz. 3.Aşama: İmza Ekleme: Spoiler 1.Aşama: Sağ üst kısımdan adımızın üstüne tıklıyarak Hesap Ayarları diyoruz.2.Aşama: Hesap Ayarlarından İmza kısmına gelerek resimde gösterilen şekilde imzamızı ekliyoruz. Profile Müzik Ekleme: Spoiler 1.Aşama:Profilimizi açıp sağ tarafda bulunan Profil Şarkısına tıklıyoruz ardından hemen altında çıkan Şarkı Yükleye tıklıyoruz. 2.Aşama:Bir Dosya Seçine basıp upload ediyoruz ardından kaydet diyip çıkıyoruz profilimize müzik eklenmiş oluyor. Gelen Bildirimleri Kapatma: Gizle Chrome kullananlarda bildirim gelmeye başlamış olmalı rahatsız olduysalar eğer bu kısımdan kapatabilirler. Giridiğim yer: chrome://settings/contentExceptions#notificationsÜsteki kısımı kopyalıyıp Chrome yapıştırırsanız sizi bu kısıma yönlendirir. Spoiler Koyma : Gizle Spoiler koyma:Yazıyı ortalama,sağ ve sola dayama:Renkli yazma: Resim Ekleme: Gizle Yada direk link koyarsanız site otamatik ekler. Konu Açma: Spoiler 1.Aşama:2.Aşama:3.Aşama: Eski Temalar: Spoiler Nerva 4.1.x - IPBForo (Varsayılan) Tema Spoiler Bütün Durumları Okuyabilme: Spoiler 1.Aşama: Aktivite yazısına tıklayıp Yeni Akış Oluştur diyoruz. 2.Aşama:İçerik Türleri kısmından Profil yorumlarını seçip yeni akış olarak kaydet diyip çıkıyoruz. İmza Ekleme: Spoiler 1.Aşama: Sağ üst kısımdan adımızın üstüne tıklıyarak Hesap Ayarları diyoruz.2.Aşama: Hesap Ayarlarından İmza kısmına gelerek resimde gösterilen şekilde imzamızı ekliyoruz. CTRL + A yaparsanız bu şekilde olur ^^ Tema Değiştirme: Spoiler Sitenin en alt kısmında bulunan Tema adlı yazıya tıklıyoruz ve resimde gösterilen temalardan birini seçiyoruz. Profile Müzik Ekleme: Spoiler 1.Aşama:Profilimizi açıp sağ tarafda bulunan Profile Songa tıklıyoruz ardından hemen altında çıkan Upload Songa tıklıyoruz. 2.Aşama:Bir Dosya Seçine basıp upload ediyoruz ardından kaydet diyip çıkıyoruz profilimize müzik eklenmiş oluyor. Gelen Bildirimleri Kapatma: Gizle Chrome kullananlarda bildirim gelmeye başlamış olmalı rahatsız olduysalar eğer bu kısımdan kapatabilirler. Giridiğim yer: chrome://settings/contentExceptions#notificationsÜsteki kısımı kopyalıyıp Chrome yapıştırırsanız sizi bu kısıma yönlendirir. Spoiler Koyma : Gizle Spoiler koyma:Yazıyı ortalama,sağ ve sola dayama:Renkli yazma: Resim Ekleme: Gizle Konu Açma: Spoiler 1.Aşama:2.Aşama:3.Aşama: Default Tema Spoiler Bütün Durumları Okuyabilme: Spoiler 1.Aşama: Aktivite yazısına tıklayıp Bu akışı düzenle diyoruz.Eğer Üstteki gibi Bu akışı düzenle yazısı yoksa bu şekildede yapabilirsiniz. Spoiler 2.Yöntem: 2.Aşama:İçerik Türleri kısmından Profil yorumlarını seçip yeni akış olarak kaydet diyip çıkıyoruz. Aktivite ksımına girdiğinizde artık bütün durumlar gözükür halde olucakdır ^^ Not:Akışı isim vermeyi unutmayın ^^ aktivite kısmına bastığınızda verdiğiniz isim şöyle görünür: Benimkinin adı Durumlar oraya tıkladığımda bütün durumları görebiliyorum. İmza Ekleme: Spoiler 1.Aşama: Sağ üst kısımdan adımızın üstüne tıklıyarak Hesap Ayarları diyoruz.2.Aşama: Hesap Ayarlarından İmza kısmına gelerek resimde gösterilen şekilde imzamızı ekliyoruz. Profile Müzik Ekleme: Spoiler 1.Aşama:Profilimizi açıp sağ tarafda bulunan Profile Songa tıklıyoruz ardından hemen altında çıkan Upload Songa tıklıyoruz.2.Aşama:Bir Dosya Seçine basıp upload ediyoruz ardından kaydet diyip çıkıyoruz profilimize müzik eklenmiş oluyor. Tema Değiştirme: Spoiler Sitenin en alt kısmında bulunan Tema adlı yazıya tıklıyoruz ve resimde gösterilen temalardan birini seçiyoruz. Gelen Bildirimleri Kapatma: Spoiler Chrome kullananlarda bildirim gelmeye başlamış olmalı rahatsız olduysalar eğer bu kısımdan kapatabilirler. Giridiğim yer: chrome://settings/contentExceptions#notificationsÜsteki kısımı kopyalıyıp Chrome yapıştırırsanız sizi bu kısıma yönlendirir. Spoiler Koyma : Spoiler Spoiler koyma:Yazıyı ortalama,sağ ve sola dayama:Renkli yazma: Resim Ekleme: Spoiler Konu Açma: Spoiler 1.Aşama: 2.Aşama: 3.Aşama: Dip Not : Yavaş yavaş diğer sıkça sorulan sorularıda eklicem ^^ Kaxell, UnderminE, Sabah Sisi and 9 others 12 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Leffwn 173 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Sonunda işe yarar bir konu. Eline sağlık. HolySpirit 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 OOO tatliş ellerine sağlık :3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
UnderminE 194 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Resimlerde vesaire yetişemezsen/yardım lazım olursa buralardayım. Eline sağlık benim de aklımda vardı böyle düzenli bir şeyler hazırlamak. Ayrıca ben inatla Nerva 4.1x'i kullanıyorum, bayıldım ya çok şirin bi tema hiçbir şey görünmüyor kendimiz buluyoruz :D HolySpirit and Barış D. Baryshx 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
HolySpirit 177 Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 8 dakika önce, UnderminE yazdı: Resimlerde vesaire yetişemezsen/yardım lazım olursa buralardayım. Eline sağlık benim de aklımda vardı böyle düzenli bir şeyler hazırlamak. Ayrıca ben inatla Nerva 4.1x'i kullanıyorum, bayıldım ya çok şirin bi tema hiçbir şey görünmüyor kendimiz buluyoruz :D 2 ayrı tema olarak ekliyim yukarıya ben :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
UnderminE 194 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Nerva 4.1.x Teması İçin "Bütün Durumları Okuyabilme" (Sadece ilk aşamasında farklılık var) Spoiler 1) Aktivite sekmesinin altında "Aktivite Akışım" yazan yerin yanındaki küçük oka basıyoruz ve altından şöyle bir menü açılıyor. Açılan menüden "Yeni Akış Oluştur" butonuna basıyoruz. Bundan sonrası diğer temayla aynı. Edit: Ben koyana kadar sen eklemişsin bile, neyse bulunsun :D Nerva 4.1.x Teması İçin "İmza Ekleme" Spoiler Diğer temada olduğu gibi Hesap Ayarları'na girdikten sonra karşımıza şöyle bir sayfa çıkacak. İşin püf noktası, fareyi yavaşça sayfanın üzerinde gezdirmekte. Tam olarak şu noktaya farenizi getirin ve tıklayın. Bu aşamadan sonrası da yine diğer temayla aynı. 24 dakika önce, HolySpiritღƁ.Ƥ. yazdı: 2 ayrı tema olarak ekliyim yukarıya ben :D Çok farklılık yok ya 2 şeyde farklılık var sadece. İkincisini de ben koydum istersen kullanabilirsin ^^ HolySpirit 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cagla-Sama 177 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Ellerine sağlık çok iyi bir konu açmışsın işime yaradı. :3 HolySpirit 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Aziz'e söyleyeceğim, bence tek bir temayı herkese uygulayalım. Nerva daha iyi, hatalarından arındırıldım mı akar :D torotoro 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
HolySpirit 177 Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Bir saat önce, Barış D. Baryshx yazdı: Aziz'e söyleyeceğim, bence tek bir temayı herkese uygulayalım. Nerva daha iyi, hatalarından arındırıldım mı akar :D Diğer temada güzel di ya sade ^^ 2 temayıda güncelledim anlatımını eksikleri en kısa sürede tamamlıcam ^^ UnderminE 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted February 21, 2016 Forum Admin Share Posted February 21, 2016 Eline, emeğine sağlık Bu arada ifadeler eklenmiştir ama olmamış sanırsam bu mesajı da sırf denemek için atıyorum gidip azcık daha kurcalayayım bakayım HolySpirit and UnderminE 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts