Jump to content

Sizi Yanıltan Karakterler Hangileri? [Spoiler İçerir]


Luluna

Önerilen İletiler

Lelouch : İsmi kız ismi gibi olunca ve anime çiziminde erkek karakterlerin kız gibi bir görüntüsü olunca animeye bayağı geç başladım, şimdi ise ilk 5 e çok girdi her türlü.

Sawada Tsunayoshi : Animenin başlarında çok beceriksiz bir karakterdi ve saçlarını sevememiştim.Katekyo Htman Reborn'u bitirdiğimde gerçekten hayran kaldım.Beceriksiz bir insandan mafya patronluğuna doğru gidiyodu.Mangasını okumadım hala.

 

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra...

The Tatami Galaxy - Ozu: Başlarda bu kadar gıcık olup sonradan bu kadar reyizleşen başka bir karakter var mıdır acaba. Normalde görülmesi imkansız bir manzarayı görmeyi akıl etmek... Diyecek söz bulamıyorum :)

Code Geass - Lelouch Lamperouge: Resmini ilk gördüğümde ne yalan söyleyeyim aklıma sezercik geldi. Saç stilinde falan böyle hafiften bir acıların çocuğu havası vardı. Ama şu sahneyi görüp de Jun Fukuyama'nın sesini duyunca baya bi ters köşe olmuştum. Code Geass'i de zaten bu sahneden sonra merak etmeye başlamıştım. Gerçi anime aynı etkiyi vermedi o ayrı konu :)

Spoiler

 

Cowboy Bebop - Spike Spiegel: İzlendiğinde hiç bir şeyi takmayan, hayatını umursamayan (aşırı özgüveni de buradan gelir) hatta ölümü ararcasına hareket eden, yani tamamiyle anı yaşadığı izlenimi veren ve bunu sanki nefes alıyormuş gibi derinlemesine hissettirir. Fakat zamanla..

Spoiler

Özellikle son bölümde hakkındaki önemli bir gerçeği öğrendikten sonra (bir gözününün geçmişe, diğer gözünün geleceğe bakması) aslında inanılmaz depresif, bir yığın pişmanlık ve hesaplaşmanın ağırlığını taşıyan, geçmiş ile gelecek arasında sıkışmış ve görünüşünün aksine aslında hiç de anı yaşayamayan, ''zaten bir kere öldüm'' sözünü doğrularcasına andan kopuk, ruhsuz bir hayat yaşaması (bazen içindeki iyi insanı, hatta çocuğu az da olsa gördüğümüz zamanlar oluyor tabi) ve tüm bu gerçeklerle yüzleşmenin vuruculuğu... Bir anime karakterinden çok çok fazlasıdır artık. Bir dosttur. Özlemini duyduğunuz eski bir tanıdık. Belki liseden oda arkadaşınız. Ve tüm bunlardan sonra yüzündeki buruk ama hayat dolu gülümsemesiyle kadraja dönüp bir revolver çakması... Ah Spike ah...

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İlk başta Itachi'den ağır şekilde nefret ediyordum. Daha sonra hayran olduğum ilk 3 karakter arasına girdi. Bir de Gintama'dan Sasaki Isaburo var. İlk başta hiç sevemediğim bir karakterdi. Son ana kadar da "tiksinç herif" diyerek görüldüğü her sahnede canım sıkıldı. Minato'nun seslendirmeni onu seslendiriyordu sırf bu yüzden bile idare edip izlemeye devam ettim. Ama sonra çok farklı bir biçimde gösterildi ve resmen hayran kaldım. "Bu adama boşuna bu ses verilmedi be" dedim hatta.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Beni şaşırtan ilk karakter Yagami Light tı. Çünkü başlarda kendince kutsal bir amacı vardı ve tanrı olma gibi bir hedefi de yoktu adalet duygusu güçlü olduğu için  bu suçlu ve kokuşmuş dünyayı temizleyeceğini ve her şeyin istediği gibi gideceğini sandı tabi başlarda. Sonraları ise aranan biri olmaya başlaması, peşine ajanların, dedektiflerin ve polislerin takılması ve yavaş yavaş bambaşka bir karaktere bürünmeye başlaması beni gerçekten şaşırtmıştı. Sonraki karakterse Monster dan Johann Liebert... Kendisi tam bir kaibutsudur efendim şeytana pabucunu ters giydirir :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben One Piece'deki Robin'i sürekli ihanet edicek sanmıştım.Ve çok gıcık olmuştum huylarına filan sonra çok samimi geldi :D 

Bide Kuroko No Basket'teki Aomine var.Adam tam bir kötü karakter ama aslında böyle olmasının altındaki neden ortaya çıkınca baya bi sevmiştim onu :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Black Lagoon'un psikopat hizmetçisi Roberta, beni iyi anlamda bu kadar şaşırtan bir kadın karakter görmemiştim.Hizmetçi kıyafetini altından Alucard gibi bir gülüşü olan dişi bir Rambo çıktı resmen.Favorim badass kadın karakterim oldu 5 bölümlük animesinden hevesimi alamasam da mükemmeldi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.