Forum Admin Amygirl 2718 Posted February 24, 2016 Forum Admin Share Posted February 24, 2016 Evet Forumdaşlar! Bir avuç kadar olan forumda takılan ve imza değiştirememe şikayetleri olan gençlerimize eğer ilgilenirlerse bir adet duyuru yapacağım. - Normal kayıtlı üyelerimiz artık imzalarında her biri maksimum 550x250 boyutlarında maksimum 5 resim koyabilecekler. Spoiler dışında sadece bir adet resim bulundurma kuralımız halen geçerlidir. Ayrıca imzada kullanacakları maksimum satır sayıları 10'dur. Maksimum 5 adet dış site linki kullanabilirler. - 10 satır olayına bir parantez açmak gerekirse forum düzeninden sorumlu kişiler 10 satırı destan gibi göz bozacak şekilde doldurmuş kişilerin imzasına müdahale etme hakkına sahiptir. 10 şimdilik belirlenen sayıdır. Kişinin iletisinden büyük imzası olur ve bu durum abartılırsa belirtilen "10" satır sayısı aşağıya çekilecektir. - Foruma yeni kayıtlı bir üye acaba ben neden imza yapamıyorum diye kafa yormasın. 150 iletisini tamamlamamış üyeler imza oluşturamazlar. Bu sınırlama (eğer panel düzgün çalışırsa tabii :D ) üyelerin forum kurallarına ve imza kurallarına alışabilmesi için eklenmiştir. - 150 ileti sınırlaması uploader gibi bazı yetki gruplarında yoktur. İyi forumlar canımsssss Barış D. Baryshx, Red-King, Kadir- and 5 others 8 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted February 29, 2016 Forum Admin Share Posted February 29, 2016 Görmeyen, duymasın kalmasın uppala Barış D. Baryshx 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sadece okan 446 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 imza uyarılarımla profilim çok asi duruyor geçen seneden :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SiyahDranza 215 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Spoiler içindekilerde mi uygun boyutta olmalı ? bir de uzun zamandır sormak istiyorum Spoiler bu spoilera girer mi sonuçta olmuş bilmem kaç yıl bölüm yayınlanalı ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
UnderminE 194 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 İmzalar bayadır kapalı alışmış gözüm açmaya korkuyorum şu an :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted February 29, 2016 Author Forum Admin Share Posted February 29, 2016 13 dakika önce, Siy4hDranza yazdı: Spoiler içindekilerde mi uygun boyutta olmalı ? bir de uzun zamandır sormak istiyorum Göster bu spoilera girer mi sonuçta olmuş bilmem kaç yıl bölüm yayınlanalı ? Spoiler a girer Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularity 486 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Kapalı olduğu için ve bende imza kullanmadığım için sıkıntı yok Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
£ɱŔ£Қה¥Ŕ 202 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Ben imzaları komple kapattım imzasız forumun yeni hali daha güzel bence. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Gördüğüm iyi oldu zamanında 1 uyarı almıştım -,- Ayar yapayım *-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Ben anlamadım Cry T-T Şimdi spoiler olmıcak mı imza da sadece tek resim mi olcak spoiler tuşu silinecek mi T-T yoksa Sadece resim kalcak yazı mı olmıcak spoiler butonu durcak mı ? .s Bir de sadece o boyut mu olcak başka boyutlar yasak mı bu -- ve -- arası gibi mi olcak yani -.- anlatamadım Benim ki aykırı mı şimdi Cry Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts