kawaii kereste 518 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Öncelikle bilmeyenler için Japonya serverı dün itibariyle open betaya geçti. Japonca seslendirmeler yaklaşık 1 aydır mevcuttu ama open betaya geçene kadar paylaşmak istemedim devamlı güncellendiği için. http://lexwah.com/lvoc/ Şu linkteyi dosyayı indirin. Gayet basit bi program ama ben yine de biraz açıklıyayım. Programda Settings sekmesinden League of Legends'ı kurduğunuz klasörü programa tanıtın, altındaki barları istediğiniz gibi ayarlayın, daha sonra Voice Packs sekmesine geçip seslendirmeyi değiştirebilirsiniz. Üstteki oyun içindeki yazıları, alttaki de seslendirmeyi değiştirecek, yani üsttekini Türkçe/English alttakini de Japanese yapmanız gerekiyor. Tabii daha farklı bişey istiyorsanız bilemem :D Change'ye tıkladıktan sonra patch atıcak, patch attıktan sonra Play'e tıklamak yerine çıkış yapın LoL'den, programda Continue gibi bi buton olcak ona tıklayın ki program kalan işlerini halletsin. Bu kadar. Hemen bi custom game kurup karşıya bot atarak test edebilirsiniz :D Her yeni patch attıktan sonra tekrar programı açıp Voice Packs sekmesinden Revert Changes yapıp tekrar dil pakedini kurmanız gerekiyor. Ama her seferinde 300-400mb patch atmıyor tabii :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularity 486 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 hala system > rads klasöründeki locale kısmını tr_tr yerine ja_jp yapınca olmuyormu ?? bu ara lolü bırakmıştım dönünce bunu deniyim zaten bu ara patch atmıyor %3 te kalıyor saatlerce genede bu konu aklımda bulunsun Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 2 dakika önce, Singularity yazdı: hala system > rads klasöründeki locale kısmını tr_tr yerine ja_jp yapınca olmuyormu ?? bu ara lolü bırakmıştım dönünce bunu deniyim zaten bu ara patch atmıyor %3 te kalıyor saatlerce genede bu konu aklımda bulunsun ben de önceden o şekilde yapıyordum, geçen sene nedense çalışmadı bi ara sonra bu programı keşfettim. ama denemekten zarar gelmez tabii :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Beta server çıkmadan önce, Wooxy aracılığı ile yapmıştım paylaşım için sağol yinede *-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ansatsuken 6 Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Sesler japonca nasılmış bir deneyeyim bakayım. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Keria 53 Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Banlıyorlar boşuna ayarlarla oynamayın Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts