Jump to content

Önerilen İletiler

logo7.png

www.TRART.org - Yetenekli Kalemlerin Buluşma Noktası

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kısaca TRART'dan bahsetmek gerekirse, TRART.org 2015 yılının Haziran ayında ülkemizde yapılan kurgusal sanatları (çizgi roman, manga, webtoon) geliştirmek ve yayınlamak adına, bu sanatlarla ilgilenen çizer ve yazar arkadaşlara destek olmak adına ve bu sanatlarla ilgilenen arkadaşlara bilgi, döküman ve imkanlar sağlamak adına kurulmuş bir sanal sanat portalıdır.  TRART.org, yetenekli çizer ve yazar arkadaşlarımızın çalışmalarını rahatça yayınlayabileceği ve okurlarla aralarında bir köprü görevi gören bir sanal ortam olmanın yanı sıra birçok özelliği ile de kurgusal sanatlara meraklı kişilerin çok faydalı ve eğlenceli şeyler bulacağı bir yer. Bunlardan önceden açtığım bir konuda bahsetmiştim. Bu konuda yetenekli kalemlerimizin ürettiği başarılı çalışmalardan bahsedeceğim.

Sitemiz yaklaşık 9 aydır aktif durumda ve üyelerimizden çok iyi geri dönüşler aldık. TRART.org da bir çok başarılı ve kaliteli çalışma okurlara sunuldu. Sizlere ülkemizde yerli çizerlerimiz tarafından çizilen, zahmetli ama bir o kadarda keyifli çalışmalardan biraz bahsetmek istiyorum.

TOO%20son.jpg

 

TRART.org bir dergi değil herkese açık genel bir site. Tüm çizerleri, çizer/yazar ortaklıklarını ve dergi projelerini bir arada barındırabilecek kadar kapsamlı bir site. Şu ana kadar bir çok çizer çalışmalarını TRART da yayınladı ve bazı dergi gruplarının da çıkardıkları sayılar TRART.org da yayınlandı.

Alttaki linklerden TRART.org da yayınlanan çalışmalara göz atabilirsiniz. Emin olun sizde artık kalitenin yükseldiğini gelecek vaat eden çalışmaların arttığını ve güzel işlerin çıktığını farkedeceksiniz.

www.TRART.org

TRART'DA YAYINLANAN MANGA, ÇİZGİ ROMAN VE WEBTOON ÇALIŞMALARINA GÖZ ATMAK İÇİN "TIKLAYINIZ"

www.TRART.org HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN "TIKLAYINIZ"

TRART.org ONLİNE OKUMA PLATFORMU İÇİN "TIKLAYINIZ"

 


bgGG%20copy.jpg

IMAG1035%20copy.jpg

 

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.