Jump to content

Gintama Animesi Bu Ay Sonlandırılıyor ( Böhööhhö )


Cold Dewil

Önerilen İletiler

Bence pek izlenmiyor ondan bitiyor animesi. Şahsen bana mangası daha güzel geldi bazı sahneleri anime de pek beklediğim gibi değildi sanki.

Mangasında da üst üste ciddi arclar geliyor demek ki sona doğru gittiği için öyle ciddi arclar çoğaldı. Karakterlerini yerinde saydırmak istemiyordur hepsinin karakter gelişimi olacaktır. Olaylarda ciddi yöne seyredince tüm karakterlerin amaçları ya da hayat şekli değişip bitecektir. Ve bir kez değişim olunca olaylara göre bitirmesi gerektiğini düşünmüştür.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 37
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Filler bölüm istediğim tek anime  Bir umut mangası ile arayı açmak için araya bir iki bölümlük arclar koyarlar diyordum o da olmadı..  47. bölümde op

     Ciddiyim: Bugün sabah çok şiddetli bir çarpıntı ile uyandım. Nefes almakta zorluk çekiyorum ve bu haberi okuyunca kahroldum imdaaağğğt yetişiiiğ

İmza verelim Naruto yapımcıları ile anlaşsınlar :D 5 sene daha gider :D

Posted Images

Yemin ederim suanda ağlıyorum nasil bitirirler? Tek eglence kaynagim hatta resmen beni hayata baglayan anime bitemez,herseyin bir sonu olmali ama gintama hariç,bunu kabul edemem...

10 yil gecsede 100 yil gecsede benim icin herzaman 1 numarali mukemmel bir saheser olacak,bir gintama hayrani olarak buna inaniyorum... Hatta bir video vardi hatirladim, cosplay yapiyorlardi en taninanlardan asuna ve gintoki vardi.Neredeyse herkes videoya asuna kalp falan yazmisti ama ben asunada degil gintokiyi gordugumde kalp krizi gecirecektim... :,) hala inanmak istemiyorum hep bitirecegiz diye kandiriyorlardi ama suan gercekten bitiriyorlar....inanamiyorum,ne diyecegimi bilemiyorum ama onlara,bana bu guzel duygulari yasattiklari,bu guzel animeyi yaptiklari ve her duyguyu bu animede insanlarin kalplerine yayabildikleri icin tesekkur etmek isterdim cidden gurur duyulacak bir sey yaptılar onlara saygim sonsuz hepsine teker teker tesekkur ediyorum umarim guzel bir son yaparlar bu guzel anime kesinlikle guzel bir sonla bitmeli... (ki ben bitireceklerine inanmiyorum yine trolluyor olabilirler her halttan bi halt cikaran bir anime kendisi cunku :') )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 kardesim bu nasil bi haber allah askina yaw biri lutfen sunların kafalarına odun vurabilirmi yada onun gibi bisey malmisiniz manyakmisiniz aldam akilli primetime lık hem ciddi hem lakırdı hemde onlabunla dalga gecebilen tek animeyi bitir olcak ismi bu ?

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

O değilde adamakıllı animem kalmadı Gintama bitti Fairy Tail bitti Naruto zaten bitik sayıyorum, eee ne kaldı geriye Shounen manga kalmadı geriye izlediğim. Bari Bleach , Shokugeki, Shingeki filan gelsin. Shoujo desen kırk başı geliyor güzel seriler onlarında devamını hep mangadan okumak zorunda kalıyorum. Geriye ecchi, 10 yaşındaki çocuklara hitap eden çizimde seriler kalıyor onlara da bakılmaz zaten.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.