Jump to content

Mahouka Koukou no Rettousei Serisine Yeni Bir Proje Geliyor


Berker51

Önerilen İletiler

Büyü Temalı Mahouka Koukou no Rettousei Serisine Yeni Bir Proje Geliyor

 

Tsutomu Satou’nun Mahouka Koukoku no Rettousei serisine yeni bir proje geleceği light novel’in 19. cildinde duyuruldu. Yeni proje Mahouka Koukoku no Rettousei’nin ilk sezondan kaldığı yerden devamını işleyecek veya tamamen orijinal bir hikayeyi anlatacak bir anime filmi olacak. Filmin duyuru ilanı ise zayıf ve ezik baş karakterlere tepki olarak doğan Tatsuya Shiba’nın daha da yüceltileceğini gösterecek türden: “Tatsuya Shiba bir efsane olacak.”

Mahouka Koukoku no Rettousei Serisine

Mahouka Koukou no Rettousei serisinin animeye uyarlanmış sadece bir sezonu mevcut. 2014 yılı içerisinde yayınlanmaya başlamış ve bitmiş olan anime 26 bölümden oluşuyor. Büyünün tespit edilip analiz edilerek okullarda öğretilmesini anlatan seri bir büyü okuluna kayıt olan Tatsuya Shiba ve kız kardeşi Miyuki Shiba’nın ayrımcılığa uğrayan, mücadeleden vazgeçmeyen sır dolu hayatlarını konu alıyor.

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

güncel novel okuyucusu olarak söyleyebilirim ki, beni daha fazla şaşırtamazlar tatsuya gözümde çoktan efsane oldu. ama novel okuyucusu olduğum için salak saçma küçümsemeler ve lise hayatını görmek benim ilgimi çekmiyor artık. bi an önce 2. sezon gelsinde vampir arcına başlayalım artık animede linayı görmek istiyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

2 yıl oldumu yav anime biteli oy oy  :) yeni sezonun çıkacağını biliyordum bu haberde resmi belgesi oldu en yakın zamanda çıkar umarım demek lazım ama çıkış tarihi de belli :D ilkbahar - yaz aylarında 2.sezon çıkacak. :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.