weirdone 91 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Belki bin beş yüz tane konu açtım ama artık bu son! ^^ Çizime ve foruma geri dönüş yapıp yenilerle buradan devam etmek istiyorum. Eleştirileriniz önemli benim için çekinmeyin! :) Şimdilik eskilerden 1-2 tane koyuyorum buraya göstermelik Yenileri gelecek pek yakında, takipte kalın! Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Yeni oyuncağım tabletle küçük bir deneme gibi bir şeyler ^^ ( Çok acemice ama olsun :) ) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Kai, anes, Luluna and 4 others 7 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Ya valla çizimi bırakırım . O nası bi kedi ? T-T o kalemin ismi ni .s Şu kızı daha beyandım T-T 2. pek hoşuma gitmedi ama güzel omoş o da *- * Ama kedi ... Kedi mükemmel T-T Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
OneAutmnLeaf 214 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Daha başka varsa onlarıda paylaş kardeş eline sağlık gerçekten güzeller en son çizim beni benden aldı resmen :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Suera Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Kendimden utandım Son daki kız mötöş de o kedi harika *-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
weirdone 91 Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 11 saat önce, Esora yazdı: Ya valla çizimi bırakırım . O nası bi kedi ? T-T o kalemin ismi ni .s Şu kızı daha beyandım T-T 2. pek hoşuma gitmedi ama güzel omoş o da *- * Ama kedi ... Kedi mükemmel T-T Normal hb kalem çizimi negatif olarak foto çekiyorsun ve sonuç!:) ( beyaz olan kısımları çizip siyah olacak yerleri beyaz bırakıyorsun) Teşekkürler ilginize eski çizimler yerine yeni yapıcaklarımı paylaşmayı düşünüyorum eğer yinede eskileri görmek isterseniz özelden paylaşabilirim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 1 dakika önce, Meast yazdı: Normal hb kalem çizimi negatif olarak foto çekiyorsun ve sonuç!:) ( beyaz olan kısımları çizip siyah olacak yerleri beyaz bırakıyorsun) Teşekkürler ilginize eski çizimler yerine yeni yapıcaklarımı paylaşmayı düşünüyorum eğer yinede eskileri görmek isterseniz özelden paylaşabilirim. Aklıma hiç gelmemişti T-T beyaz kalemle çizdin sandıydım .s Yeni çizimleri beklios *-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Kedi çizimi muhteşem olmuş :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Suera Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 O kediyi neyle çizdin merak ettim açıkçası *-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
weirdone 91 Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 1 saat önce, Mayu^^ yazdı: O kediyi neyle çizdin merak ettim açıkçası *-* Negatif çizimdir kendileri :) Siyah olmasını istediğin yerleri beyaz bırakıp beyaz kısımları çizip negatif şekilde çekiyorsunuz. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Suera Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Baya zahmetli birşey ama harika olmuş *-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts