Luluna 326 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Selam gençler, fan girller ve selamlık sahibi hanım ağalar Gerçek FCmiz gelene dek "doki doki" kalbinizi attıracak, husbandolarımızı sergiye çıkartabileceğimiz merdiven bir konu açalım dedik ( daha doğrusu harem ağası olmaya zorlandım, hiç niyetim yoktu oysa ki ) Konuya gelecek olursak tabi ki biricik husbandolarımızı gösterip bir yandan başkalarının husbandolarından kendimize aday çalmak üzere kurulmuş, 2D güzellerin gıybetini yapacağımız bir konu Husbandolarınızı överken, husbando adaylarınızın etrafında gezen 2D kızları da yerden yere vurmak serbesttir Konu aşırı doz kalp çarpıntısı yapabilir,herkese önerilmez. Merak etmeyin tüm ziyaretçilere burun için pamuk bedava. Erkekler de sessizce köşede oturmak şartı ile yer işgal edebilir Mutlaka husbando adayınızın bir resmini/gifini/videosunu paylaşırken adı ve hangi animeden olduğunu da paylaşmayı unutmayalım. Husbandonuzun kategorisini de derecesini de belirtirseniz sizi ve zevklerinizi daha iyi tanımış oluruz, listenizde olmayan cıvırlardan öneride bulunabiliriz ya da hoşumuza giden varsa kendi selamlığımıza buyur edebiliriz Derecelendirme nedir? Mesela Kristal derecesinde yeri sarsılmaz bir husbando mu? Altın mı? Gümüş mü yoksa bronz mu? Kaç yıldız veriyorsunuz? Bunun yanı sıra husbando çeşidi çoktur. Rastgele örnek verecek olursak: Ev kuşu tipi: ÖR:Taihei Doma Spoiler Kötü çocuk tipi: ÖR:Senji Kiyomasa Spoiler Karanlık aşık tipi: ÖR: Sebastian Michaelis Spoiler Sakin/nazik tipi: ÖR:;Natsume Takashi Spoiler Karizmanın dipi tipi: ÖR:Kougami Shinya Spoiler Yaramaz çocuk tipi: ÖR: Spike Spiegel Spoiler Ruhsuz/ donuk tipi: ÖR: Rukawa Kaede Spoiler Sayko tipi: ÖR: Alucard Spoiler Çılgın zeki tipi: ÖR: Okabe Rintarou Spoiler Çeşit listeleri uzaaaaaaaaaaar gider. O zaman uzun lafın kısası dökün neyiniz varsa diyoruz Amygirl, Singularity, Red-King and 1 other 4 Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted March 13, 2016 Forum Admin Share Posted March 13, 2016 Hooo gelmiş gelmiş ne güzel olmuş kız eline sağlık Yalnız bu derecelendirme işi olmamış benim haremimde hepsi baş tacım nolcek şimdi Olsun gelmişken boş geçmeyelim 1-2 tane atayım ileride de kullanılmak üzere hemen çoşmayalım dimi Aslında ilk Tsuruga Ren diycem ama onu Emel ile paylaşıyorum resim işine ona atayım en azından, bakmayın paylaşıyorum falan dediğime aslında çok cimriyimdir Gelelim benim, benden başkasına yar edemeyeceklerime Çok fazla bilinmedikler ile başlayalım ama çalmayın sakın haa Uyarı: Tüm karakterleri haremime ait olup kendi kişisel kullanım içindir başkasına kiralama, rezerve etme, paylaşma gibi durumlar kabul edilemez ancak forumdaşlarım için bazı istisnalar yapabilirim Luka Crosszeria - (Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru) Kendisi ilk göz ağrılarımdan biri olup bu aptal seriye katlanma sebebimdir. Spoiler Kaburagi Kotetsu - Tiger & Bunny Öyle karizma, soğuk, taş duvar biri DeğildiR tam aksine şaşkolozun tekidir ama öyle bir yanı var ki beni benden alıyor yirim seni izlemeyenlere de seri şiddetle tavsiye edilir. Spoiler Kumo Tenka - Donten ni Warau Seriyi hala izlememiş, yarım bırakmış birileri varsa gidip kendilerini bir yerden atsınlar, seride ki tüm karakterler neredeyse taş ama Tenka az biraz farkla aralarında gönlümün birincisi. Spoiler Açılış için bu kadarı yeter sanırım Amygirl 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted March 14, 2016 Forum Admin Share Posted March 14, 2016 Oleeeeeeyyyyy Şimdi işteyim.. akşam dolduracağım bu konuyu Link to post Share on other sites More sharing options...
Luluna 326 Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 11 saat önce, Red King yazdı: Benim haremcazım yok luluchan T-T Ama sarışınım var *- * Altın gözlü kelebeğim var *- * Göster O soğuk bakışları, sarsılmaz gururu, taş kalbi , ve o utanmaları *- *<3 Efsanevi bir vampir olmasını saymıyorum bile, "beşyüz" yaşında olmasına rağmen taş gibi yirmi gösteren. . . Erkek düşkünü olmayan deli hatunum <3 Keşke yanı başımda olup kanımı içsen sabahlara kadar *- * Güzellik tanrıçam yirim onu *- * Göster Özellikle fanlarını görürsem kuşatırım *- * Alt etmeden bırakmam -.- Gerekli izahları yapar onları bu amellerinden vazgeçiririm -.- Bakışlarına köle olayım senin *- * Şu asalate bakar mısın ?? <3 Gizle Bu güzelliğin üstüne bide harem kurucaktım hıh -.- İmkanı yok. Tek aşkım, "Oshino Shinobu" yani, "Kiss-shot acerola-orion heart-under-blade " ötesi yok ! <3 Göster Burası husbando paylaşım alanı ne işi var bu sarışın yandan çarklının burada Bak üstte kekzılın açtığı waifu konusu var orada waifu adayı paylaşıyorsun, burası yakışıklı erkek karakterler için, yerler senin shinobunu burada bak demedi deme :P @Amygirl Bekliyoruz merakla, ben de bi ara dizeceğim koleksiyonu yavaş yavaş @Papillon Zevklerimiz benziyormuş derecelendirmeyi isteğe bağlı tuttuk, kızma al, bak pembe renkli çilek kokulu burun pamuğu hediye Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Bir saat önce, Luluna yazdı: Burası husbando paylaşım alanı ne işi var bu sarışın yandan çarklının burada Bak üstte kekzılın açtığı waifu konusu var orada waifu adayı paylaşıyorsun, burası yakışıklı erkek karakterler için, yerler senin shinobunu burada bak demedi deme :P @Amygirl Bekliyoruz merakla, ben de bi ara dizeceğim koleksiyonu yavaş yavaş @Papillon Zevklerimiz benziyormuş derecelendirmeyi isteğe bağlı tuttuk, kızma al, bak pembe renkli çilek kokulu burun pamuğu hediye Tüh gizlice konuya sızmaya çalıştım da yakalandık :D Sarışınıma yandan çarklı deme abla T-T Kızarım bak -.- Sizlere pamuk getirdim sadece, o arada bir şeyler karalayım dedim :P Link to post Share on other sites More sharing options...
Raffee 252 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Şimcik : Bleach'i Bleach yapan , zekasına kurban , gözlüklerine hayran , gözlüğünü çıkartıp über karizmatik biçimde saçını geri atma sahnesine 8825487652..5..2... kez baktıran , Kyouka Suigetsu'nun etkisinde kalmamı sağlayan , olmak isterim ben çayını içtiği fincan , içtiği çayın tee kaynağına kurban , ağlatan , depresyona girmemi sağlayan , zeki , karizmatik , tekrar zeki , aynı zamanda bir lider kişi. Boyuna posuna allaaaah allaaaah İsminin asaletine , seiyuusunun muhteşemliğine , her söylediği kelimeye dibimin düştüğü , düşmeye devam ettiği , yerini bir başkasının alamayacağı kadar büyük ve özel bir yeri var kalbimde : O benim Aizen-samam , tayçoom , chair-samam , Sou-chanım Spoiler Bakışlarına bittiiğimiiiiin >.< Tamam bu kadar açık paylaşım yeter , gerisi benimdir Evet diğerlerine bakalım : Sevilmez ama ben seviyorum , tırpanlı asi baka Hidan-çan-kun-sama <3 Spoiler Hımm , tam sevilesi , kanka olunası Gintama karakterlerine geçiyorum : Tossshhiiiii Spoiler Gin-chaan Spoiler Of ama buraya girdik mi çıkamayız , daha Zura'sı , Takasugi'si vs vs var. Kanka dedim , nereye koyuyorum ( ama şimdi tamam kanka ayağı oldu biraz ama yani ciddi olsalar da olmasalar da ayrı bi tatlı , karizmatikler , Sorachi bnu ndn ypysn ) . O yüüzdeeen BONUS : Spoiler Daha da dayanamam çıkayım bari Reverse haremlerin gözümdeki , gönlümdeki şahı Hakuouki , *tek tek vermek uzun zaman alır , hepsi über havalı , yakışıklı vs vs : Spoiler Ammaaa Okita Souji'ye bayılıyooorumm , zira kedi olası geliyor insanın şu resme bakınca : Spoiler Ay yazdıkça yazasım geliyor , bir yandan toparlan diye bağıran Kimya ödevi ve ödev mecburen baskın gelir Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted March 14, 2016 Forum Admin Share Posted March 14, 2016 Eveeeeeetttt nereden başlasam bilemedim Aslında az ve öz bir selamlığım mevcut Ama hepsi taş gibidir maaşallahh tütütütü ya da baklava gibidir mi demeliyim Kişiklerine göre değil de selamlığımın tahtında oturandan başlayıp diğer bebeklerime geçeyim Selamlığımın tahtında tabi ki Zeynep abla ile bir türlü paylaşamadığımız Tsuruga Ren/Skip Beat oturmakta Hepimizin bildiği üzere shoujo türlerinde erkek karakter genelde aklıbaşında ne istediğini bilen oturaklı ve istikrarlı kimselerdir. Renciğim de bu erkeklerden birisi. Ancak onu diğer shoujo erkeklerinden ayıran özellikleri onun yakışıklılığı ve karizmatikliğine eklenince vazgeçilemez bir selamlık kralı oluyor. Bir kere yaptığı işi (aktörlüğü) muhteşem bir şekilde yapması, kendisini işine adayışı ve ne kadar fiziksel özellikleriyle boyuyla posuyla nefes kesse de oyunculuk yetenekleri ile ön plana çıkması beni en çok etkileyen özelliği olmuştur. Neyse dana fazla uzatmadan diğer üyelere geçeyim Spoiler Luka/Uragiri wa Boku Namae wo Shiteru yine Zeynep abla ile paylaşamadığımız bir delikanlı Kısaca bahsedeceğim her şeyden öte sadakati ben, kahreden bir karakter. Burada biraz spoiler a girmem gerekecek. Luka bir iblistir ve Yuki miydi kızın adı? Yuki adında reenkarne olan bir iblis savaşcısı insana aşıktır. Yuki bu asırdaki reenkarnasyonunda bir kadın değil de bir erkek olarak dünyaya gelir. Luka şunu der sorduklarında: Yuki bilmediğim bir sebepten bu kez dünyaya gelirken erkek olmayı seçti. Ama bunun bir önemi yok. Ben onun ruhunu seviyorum. Ve ne olursa olsun onun ruhunu bulup onunla olacağıma söz verdim. Sadakatini yediğim Luka hakkında kısa mı konuşacaktım Spoiler Sebastian Michealis/ Kuroshitsuji : Bak bu sefer kısa bahsedeceğim Zaten Kuroshitsuji'yi izlemiş hemen her kızın selamlığına girmiştir. Fazla söze gerek yok Çılgın yarim Hisoka/HunterxHunter: Burnumu kanatan tek erkek karakter Gerek tarzı gerek kişiliği ile bir orijinallik abidesi olan hayata bakış açısı, eğlenme şekli ile villianların en manyağı... Spoiler Ve selamlığımın en karizmatik adamı... O değil de ben daha bu adamdan daha karizmatiğini bulamadım Neyse kim olduğunu söyleyeyim : Dante/Devil May Cry Aslında bir oyun karakteri orijinalde ama ben oyun karakterini sevmiyorum :D Açıkçası Dante'yi çok yakışıklı ve karizmatik bulsam da selamlığımda olma sebebi bunlar değil.. Normalde aşırı baddass bekleyeceğin hatta ve hatta bazı insanı duygulardan mahrum olmasını beklediğin bir karakter. Oyunun ve animenin konusuna göre Dante böyle bir karakter olsaydı kimse yadırgamazdı. Ancak Dante çok duyarlı bir insan.. Anime her ne kadar oyun tanıtımı amaçlı dandirik birbiri ile alakasız bölümlerden oluşsa da Dante'nin insani yönlerinin çok önplanda olduğu işini yaparken duygularını da belli ettiği senaryosu ile değişik bir güçlü baş karakter özelliği sunuyor. Spoiler Selamlığımın bir diğer renkli saçlı erkeği: Mikoto Suoh/K Project spoilera çok kaçmamak için hakkında başka şeyler demiyorum :D Spoiler Sonracığıma en midesiz üye: Hijikata Toshirou/ Gintama : Sesi yeter Spoiler Ve ilk göz ağrım sayılabilecek kişiliği, zekası ve gizemli yüzü ile çok tatlı bulduğum bir reis: Hatake Kakashi/Naruto. Spoiler Son olarak da yaşından ötürü haremime katamadığım birisinden bahsetmek istiyorum: Killua/HunterxHunter: La veled! Daha 12 yaşındasın! O nasıl bir zeka o nasıl bir karizmatikliktir? Gücünden hiç bahsetmiyorum bile! Şöyle azıcık +18 yaş olsan da ben de seni selamlığa katsam ne vardı Spoiler O değil de Killua ile Kakashi Sensei ne kadar benziyor birbirine Heheheheheh koca bir sayfa ileti atacağım :D Okuyanın gözüne sağlık :D Mileydi 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted March 14, 2016 Forum Admin Share Posted March 14, 2016 Başkalarının yazdığını yazabiliyormuyuz tamam o zaman bende başkalarının yazdığını yazmayım dedimdi ama yazayım bari, bu arada hatun konusu içeren mesaj tarafımca imha edilmiştir hemide senin ben diye söylenerek ilerleyen zamanlarda yine bu şekilde mesajlara rastlarsam direk sileceğim bilginize Gelelim haremime Goomoonryong- The Breaker Spoiler Hakuouki serisinde adı geçen tüm meteorlar (buraya topluca resimlerini atıyorum) hepsi benim Spoiler Koujaku - Dramatical Murder Spoiler Lancer - Fate Zero Spoiler M-21 - Noblesse Spoiler Miyuki Kazuya - Diamond no Ace (gelmiş geçmiş en karizma tutucu ilan ediyorum üstüne tanımam ) Spoiler Şimdilik bu kadar yakın bir zamanda haremimin diğer üyeleri ile tekrar karşınızda olacağım şimdilik burun kanaması ile kalın Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted March 14, 2016 Forum Admin Share Posted March 14, 2016 18 dakika önce, Papillon yazdı: Başkalarının yazdığını yazabiliyormuyuz tamam o zaman bende başkalarının yazdığını yazmayım dedimdi ama yazayım bari, bu arada hatun konusu içeren mesaj tarafımca imha edilmiştir hemide senin ben diye söylenerek ilerleyen zamanlarda yine bu şekilde mesajlara rastlarsam direk sileceğim bilginize Gelelim haremime Goomoonryong- The Breaker Gizle Hakuouki serisinde adı geçen tüm meteorlar (buraya topluca resimlerini atıyorum) hepsi benim Gizle Koujaku - Dramatical Murder Gizle Lancer - Fate Zero Gizle M-21 - Noblesse Gizle Miyuki Kazuya - Diamond no Ace (gelmiş geçmiş en karizma tutucu ilan ediyorum üstüne tanımam ) Gizle Şimdilik bu kadar yakın bir zamanda haremimin diğer üyeleri ile tekrar karşınızda olacağım şimdilik burun kanaması ile kalın Bizim zevklerimiz neden çok uyuşuyor Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Benim kalbimin tek mi tek sahibi başkasına yar etmiyeceğim en az 3-4 senedir fan'ı hatta fandan da ötesi olduğum biricik sevgiceğim.Evimin direği...Kapımın bekçisi...Ben senin için diyil bir Anime dünyası...Gerek gerçek dünya gerek dost gerek aile gerek Tanrı olsun...Hepsini çöpe atarım.Benim gönlümün tek sahibi sensin.Zira evlenip çocuklarımın babası olacağı şahıs...Uchiha Madara.Bir gözüne canım feda...Bırak kimse sevmesin seni ben yeterim.Başkasına gerek yok.Hiç bir zaman olmadı olmıcakta zira olsa yaşatmam. Spoiler Naruto Shippuden - Uchiha Madara Benim gönlümün tek sahibi başkasına gerek duymuyorum.Lakin beyendiğim bir kaç kişiyi alınız die yazarım daha sonra Cry T-T Madaramı vermem kimsecikler kusura bakmasın.Gidip Kishimotodan resmi olarak isticem biz evlencez... Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts