Jump to content

Hunter x Hunter Devam Edecek

Mileydi

Recommended Posts

• Forum Admin

Yeni Manga Bölümleriyle Hunter x Hunter Devam Edecek!!!

Serinin hayranlarının iyi bildiği gibi Hunter x Hunter’ın mangakası Yoshihiro Togashi’nin rahatsızlığı nedeniyle manga 2014’ten beri devam etmiyordu. Ayrıca son anime serisi de Hunter x Hunter (2011) de sonlandırılmıştı.

Tüm bu üzücü gelişmelerden ve uzun zamandan sonra adeta bir ışık gibi gözümüze görünen Shonen Jump+’ın web sayfasında duyurulan haberde Hunter x Hunter’ın mangakası Yoshihiro Togashi’nin seriye kaldığı yerden ( Ankoku Tairiku) devam edeceği açıklandı. Daha fazla bilgi Weekly Shonen Jump dergisinin bu yılki 16. sayısında yer alacak. Ancak şimdilik bu kadarı bile ümitsiz bir şekilde bekleyen Hunter x Hunter hayranları için büyük bir müjde.

Hunter x Hunter Devam Edecek Mi

Bu uzun aranın ardından Hunter x Hunter’ın dönüşü hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

Sizce seri düzenli bir şekilde devam edebilir mi?

Kaynak : Anime Fantastica

///Ben mangasından ziyade, anime haberi için bekliyorum, mangası devam edecekse anime serisinin de eli kulağındadır herhalde :hmmm:

• Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Yeni Manga Bölümleriyle Hunter x Hunter Devam Edecek!!! Serinin hayranlarının iyi bildiği gibi Hunter x Hunter’ın mangakası Yoshihiro Togashi’

Anaaaaaammmm sabahlar olmasın ayyyoooooolllllllll Son 1 ay içinde duyduğum en güzel haber

Böyle bir serinin yarıda bitmesi ve devam etmemesi bizi üzüyordu.Fakat devamını duyduğumda heyecanlandım.Belirli bir tarih verirlerse daha iyi  olur....