Sinsine 2942 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Anime Adı : Joker Game Anime Türü : Askeri, Tarihi, Dram Bölüm Sayısı : 12 / 12 Yapım Yılı : 2016 Çevirmen : Mügetto Düzenleme : Sinsine Özet; 1937 Yılında 2. Dünya Savaşı'nın başlarında yer alan hikaye "D Casusluk" adında gizemli bir casusluk eğitim organizasyonunu konu alıyor. Bu organizasyon Japonya imparatorluk ordusundan Yarbay Yuuki tarafından kurulur. İdealleri onu bir yandan ordu akademisi mezunları ve personelini toplarken diğer yandan manipülasyon sanatında yetenekli casuslar olmaları için eğitmeye yönlendirir. Bu casuslar operasyonları idare edecek uzman ekip haline gelecektir. Jirou Gamou adı altında olan değer yargılarından yoksun casusumuz, kendi mevkilerinden olan ve olmayan güçlerle çatışırken, "Kara Not" adı verilen gizli belgeleri ortaya çıkarmak için rahatsız edici bir göreve gider. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu jans09, dragalth, db750 and 6 others 6 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted March 16, 2016 Forum Admin Share Posted March 16, 2016 İşte beklediğim serilerden biri 2016 baharı gerçekten bahar gibi olacak durum onu gösteriyor, tekrar tekrar teşekkürler yapımda yayında emeği geçecek tüm arkadaşlara kamyon dolusu teşekkürler gönderiyorum Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Benim de beklediğim 3 seriden birisi bu. Çok iyi oldu bu haber Başarılar gençler yeni seri hayırlı olsun Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Merakla beklediklerimdendi. Shouwa Genroku gibi bu da kalitesini trailerından belli eden bir seri. Şimdiden kapıldığını görünce heyecan yaptım emeğinize sağlık :)) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Ajanlar, gizem, dedektif... Biraz da doğa üstü güç eklenseymiş ben kalp krizi geçirirmişim keyiften... Dört gözle bekliyorum... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hektaz 3 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Çevirmenlere kolay gelsin konu gayet güzelmiş. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2942 Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 1. Bölüm eklendi. İyi seyirler... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Böylesi bir yerde bölümü bitirmek kimin niçin aklına gelmiş bilmiyorum lakin üzdünüz. Baran arkadaşımızın ecchi, harem türü dışında aldığı ilk seri sanırım ayrıca hayırlı olsun çok güzel bir çeviriydi. Emeğinize sağlık arkadaşlar. 2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 23 dakika önce, Nones yazdı: Böylesi bir yerde bölümü bitirmek kimin niçin aklına gelmiş bilmiyorum lakin üzdünüz. Baran arkadaşımızın ecchi, harem türü dışında aldığı ilk seri sanırım ayrıca hayırlı olsun çok güzel bir çeviriydi. Emeğinize sağlık arkadaşlar. 2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum Aaaa öyle deme ama... Sousei no Onmyouji de Baran'da. Ben de çevrildiğini görünce zıpladım sevinçten. Erufu da umarım en kısa zamanda iyileşerek aramıza döner... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 15 saat önce, jans09 yazdı: Aaaa öyle deme ama... Sousei no Onmyouji de Baran'da. Ben de çevrildiğini görünce zıpladım sevinçten. Erufu da umarım en kısa zamanda iyileşerek aramıza döner... ahahahahaha evet o seri de Baran arkadaşımızdaydı Yani demek istediğim bu türlerin dışına çıkmış çok da güzel olmuş Tekrar geçmiş olsun Erufu arkadaşımıza da. Tez zamanda iyileşir umarım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts