Jump to content

( 12 / 12 ) Joker Game

Sinsine

Recommended Posts

Resmi ekleyen

Anime Adı : Joker Game

Anime Türü : Askeri, Tarihi, Dram

Bölüm Sayısı : 12 / 12

Yapım Yılı : 2016

Çevirmen : Mügetto

Düzenleme : Sinsine

Özet; 1937 Yılında 2. Dünya Savaşı'nın başlarında yer alan hikaye "D Casusluk" adında gizemli bir casusluk eğitim organizasyonunu konu alıyor. Bu organizasyon Japonya imparatorluk ordusundan Yarbay Yuuki tarafından kurulur. İdealleri onu bir yandan ordu akademisi mezunları ve personelini toplarken diğer yandan manipülasyon sanatında yetenekli casuslar olmaları için eğitmeye yönlendirir. Bu casuslar operasyonları idare edecek uzman ekip haline gelecektir. Jirou Gamou adı altında olan değer yargılarından yoksun casusumuz, kendi mevkilerinden olan ve olmayan güçlerle çatışırken, "Kara Not" adı verilen gizli belgeleri ortaya çıkarmak için rahatsız edici bir göreve gider.

Klasör Linki
This is the hidden content, please

TAÇE Discord Sunucusu
logo.png

image.png

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Anime Adı : Joker Game Anime Türü : Askeri, Tarihi, Dram Bölüm Sayısı : 12 / 12 Yapım Yılı : 2016 Çevirmen : Mügetto Düzenleme : Sinsine Özet; 1937 Yılında 2. Dünya Savaş

İlk 4 Bölüm yeniden çevrilip düzenlendi, 5-6-7-8. Bölümler eklendi. İyi seyirler...

9-10-11-12. Final Bölümleri eklendi. Seri tamamlanmıştır. Çeviriyi yapan Mügetto arkadaşımıza emeği için teşekkür ederiz. İyi seyirler...

Posted Images

Merakla beklediklerimdendi. Shouwa Genroku gibi bu da kalitesini trailerından belli eden bir seri. Şimdiden kapıldığını görünce heyecan yaptım emeğinize sağlık :))

• 3 weeks later...

Böylesi bir yerde bölümü bitirmek kimin niçin aklına gelmiş bilmiyorum lakin üzdünüz. :bigsmile-skype-smiley:

Baran arkadaşımızın ecchi, harem türü dışında aldığı ilk seri sanırım ayrıca hayırlı olsun çok güzel bir çeviriydi. Emeğinize sağlık arkadaşlar.  2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

23 dakika önce, Nones yazdı:

Böylesi bir yerde bölümü bitirmek kimin niçin aklına gelmiş bilmiyorum lakin üzdünüz. :bigsmile-skype-smiley:

Baran arkadaşımızın ecchi, harem türü dışında aldığı ilk seri sanırım ayrıca hayırlı olsun çok güzel bir çeviriydi. Emeğinize sağlık arkadaşlar.  2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

Aaaa öyle deme ama... Sousei no Onmyouji de Baran'da.  Ben de çevrildiğini görünce zıpladım sevinçten. :56f7fd2c472c9_huyj:Erufu da umarım en kısa zamanda iyileşerek aramıza döner... :ewrew:

15 saat önce, jans09 yazdı:

Aaaa öyle deme ama... Sousei no Onmyouji de Baran'da.  Ben de çevrildiğini görünce zıpladım sevinçten. :56f7fd2c472c9_huyj:Erufu da umarım en kısa zamanda iyileşerek aramıza döner... :ewrew:

ahahahahaha evet o seri de Baran arkadaşımızdaydı :bigsmile-skype-smiley: Yani demek istediğim bu türlerin dışına çıkmış çok da güzel olmuş :bigsmile-skype-smiley:

Tekrar geçmiş olsun Erufu arkadaşımıza da. Tez zamanda iyileşir umarım