Sinsine 2942 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Anime Adı : Sousei no Onmyouji Anime Türü : Aksiyon, Fantastik, Shounen, Doğaüstü Güçler Bölüm Sayısı : 50 / 50 Yapım Yılı : 2016 Çevirmen : Nones Düzenleme : Nones Özet; Rokuro şeytan çıkarıcı bir aileden geliyor ama şeytan çıkarıcı olmak yerine şarkıcı, futbolcu olmayı tercih ederdi. Rokuro’nun sahip olduğu inanılmaz güç, Benio’nun ortaya çıkmasıyla hırslı ruhu uyandırılmış oldu. Fakat "Şeytan Çıkarıcı Yıldız İkili" ismiyle saygınlık kazanınca aralarındaki rekabet şekil değiştirdi. İki yüce savacının evlenmesi ve nihai ruhsal savaşçının doğması onların kaderiydi. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Nones, Blank, Erdi and 12 others 10 2 1 1 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Romantizm de olacaksa ki olacak gibi de duruyor bu seri izlenir. Gerçi türlerde yok ama :P Yeni seri hayırlı olsun arkadaşlar baranovvic and Sinsine 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
baranovvic 15 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Çevirmek için sabırsızlıkla bekliyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2942 Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 11 dakika önce, baranovvic yazdı: Çevirmek için sabırsızlıkla bekliyorum. Ben de başının etini yemek için, nihahaha bu sezon seriler çok güzel ya bir an önce gelsinler :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
baranovvic 15 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 6 dakika önce, Sine Güneş (Sinsine) yazdı: Ben de başının etini yemek için, nihahaha bu sezon seriler çok güzel ya bir an önce gelsinler :D Genelde başının etini yiyen ben oluyorum. Bu seride rolleri değişiyoruz sanırım. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted March 16, 2016 Forum Admin Share Posted March 16, 2016 Yeni proje yine Emek verecek arkadaşlara şimdiden kolay gelsin yalnız afiş çok chibi duruyor yaa kaç yaşında bunlar 9 belki 10 ayy şunları azcık etine, buduna, boyuna, yaşına dolgun yapsalar yaa Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2942 Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 Bir saat önce, baranovvic yazdı: Genelde başının etini yiyen ben oluyorum. Bu seride rolleri değişiyoruz sanırım. Bu seride intikamımı alıciiim baranovvic 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Bahar serileri tek tek düşüyorrrrr..... Kolay gelsin barannovic... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
baranovvic 15 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Bir saat önce, jans09 yazdı: Bahar serileri tek tek düşüyorrrrr..... Kolay gelsin barannovic... Teşekkür ederim Janset. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 4 dakika önce, baranovvic yazdı: Teşekkür ederim Janset. Onmoyuji denilince türlü Japon yaratıkları da peşinden gelir. Youkaiiiiii... Oniiiii... Bakemonoooo diye bi sevinç yaşadım baranovvic 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts