Jump to content

( 12 / 12 ) Bungou Stray Dogs


Sinsine

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 366
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Anime Adı : Bungou Stray Dogs Anime Türü : Aksiyon, Komedi, Gizem, Seinen, Doğaüstü Güçler, Süper Güçler Bölüm Sayısı : 12 / 12 Yapım Yılı : 2016 Çevirmen : jans09 Düzenleme :

6. Bölüm eklendi. İyi seyirler...

İşte bu sezon takip edeceğim 3 serinin en önemlisi. İlk sırada olanı. Bu sezonun (bana göre) en kıymetlisi  Ben bu serinin bu sezon en sevilen serileri arasında olacağını düşünüyorum. Yani ben şi

Posted Images

Dehşet bir migrenle güle-ağrıya çevirdim dün... Başımın zonklaması bir yana gözlerim yanıyordu artık son düzenlemeleri yaparken ama değdi desem yeridir. Acayip komikti... Dazai felaket sağlam bi karakter... Kandırdım demesi yok mu dellendim orada... Atsushi inanılmaz garip... Yaşamak isteyip de bombaya sarılmak nedir ya... Ve Kunikuda kadar ciddi görünmesine rağmen sevimli olmak nedir yaaa.... Tanikazi ve Naomi (Tanizaki'nin bir eserinin baş kahramanı bu arada kendileri) psiko abi-krdeş olmuş... Tabi fantezi olarak onii-sama da diyor olabilir... Diğerlerinin de tam anlamıyla çıkmasını dört-bin gözle bekliyorum. Asagiri Kafka ve Harukawa35 ne iyi etmiş de bu mangayı yapmışınız bea... 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

36 dakika önce, baranovvic yazdı:

Bölümler biriksin toplu izlicem. Ellerine sağlık Janset. :blush-crazy-rabbit-emoticon:

Teşekkürler... Ben çeviri esnasında baya baya eğleniyorum umarım beğenirsin.... :afew:

Adil kotaya girmenin vermiş olduğu bekleme süresi ve ardından gelen 500 satır çevirinin uzun sürmesine neden oluyor... Tabii bir de eksik olmasın OP ED zamanlamaları var ki umarım bir sıkıntı olmuyordur... :l: 

Bu bölümle işler ciddileşti ama komedi etkisi halen devam ediyor. Dazai'nin tipi, konuşması, hereketleri, tepkileri mükemmel... Eski mesleği de bir o kadar şaşırttı ama ondan da o beklenirdi. Kuni tam bir öğretmen... Her şeyi not alması, bir an sinirli bir an öğüt verici bir an kontrolör olması falan delirtti beni.. Hahah baya baya güldüm... Tabi son anlarda Atsushi, Tanizaki ve Naomi'nin düştüğü durum kötü de olsa animenin kötü karakterleri düşmeye başladı yavaştan. Tanizaki gücünün pek savaşla alakalı olmadığını söylese de çok etkileyici bir güç bence. Naomi'den kaçmak için de kullanıyor mudur acaba bu serap olayını :o:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir ara bölümün başında Tanizaki'den soğudum yeminle :bigsmile-skype-smiley: Daha cool birini bekliyordum sonuçta.

En çok güldüğüm sahne Kunikida'nın Dazai'yi odaya kapattığı sahneydi. Der iken animenin birden ciddileşmesi güzeldi.

Açıkçası Dazai'ye şaşırmadım en sonunda. Lakin daha çok merak uyandırdı bende. 4. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Güzeldi bu bölüm. Ayrıca Tanizaki'nin yeteneği bence oldukça güzel demeden geçemeyeceğim.

 

Emeğinize sağlık canlar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.