Jump to content

Fairy Tail: Yeni Anime Projesi Yolda


Berker51

Önerilen İletiler

Fairy Tail Yeni Anime Projesine Hazırlanıyor

Fairy Tail yeni anime

Nisan 2014’te yayına başlayan Fairy  Tail (2014) anime serisinin mevcut sezonu 26 Mart tarihinde 102. bölümüyle birlikte sona erecek. Mayıs ayında ise, manganın 55 ve 56. sayılarını içeren bir anime uyarlaması ekran karşısına gelecek. Bunlara ek olarak, ikinci anime filminin de onayladığını biliyoruz.

Tüm bu anime serilerinin yanında, yeni bir proje de bizleri bekliyor! Kodansha’nın haftalık Shonen dergisinde ilgi çekici bir haber duyuruldu. Görünen o ki, Fairy Tail anime serisi yeni bir projeyle seyirci karşısına çıkacakmış. Henüz detaylı bir açıklama olmasa da, elimizde kesin bir haber var; Fairy Tail yeni anime projesine hazırlanıyor.

Bekleyip göreceğiz. Belki de yeni bir spinoff bizleri bekliyordur.

 

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Pöff vur deyince öldürdüler ilk Gintama bitiyor. Şimdide Ft takkadanak bitiyor. Harika doğrusu. 3. sezon tekrar gelecekse problem yok ama 2017'de gelir mi ki cidden. Tam animasyon güzelleşti bitirdiler aferin ne diyeyim. One Piece yıllardır ara vermeden süren bir anime onun reytingiyle bir tutmayın bence. Naruto ve Op öyle aşırı popüler seriler ki öyle uzun aralar vermelerini gerektirecek seriler değiller. Naruto fillerden bitemiyor Op malum yazarı mahrum bırakmıyor bizi hala aynı tadında gidiyor animede 5 bölümü 1 bölüm yapsada anca mangada güzel gidiyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.