►CarizmatikxD◄ 0 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 25 Mart, 2012 Bence minato :D Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Hitsugaya 50 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 25 Mart, 2012 Minatoo :D Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Onizuka 45 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 15 Ağustos, 2012 arkadaşlar madara tobi diyosunuzda madarayı dümdüz eden bir adam var hashirama senju 1. hokageden daha güçlüsü yok bu konunun tartışılması bile saçma bence :) şöyle ki eger beş kage birleşip madarayı yenemiyorsa ve madarayı kyubiyle beraberken yenen bir adam varsa o animenin en güçlüsüdür.... öyle degil mi???? 1 konoha etkileşimde bulunanlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
uchiha_n 186 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 15 Ağustos, 2012 6 yolun sennini bence :D 1 Lynx etkileşimde bulunanlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Onizuka 45 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 16 Ağustos, 2012 6 yolun sennini bence :Ddogru söze ne hacet adam on kuyruklunun jinchurikisi....... ama o sayılmaz başka söle sen yinede :D Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Misafir Mesajı bildir Mesaj tarihi: 18 Ağustos, 2012 Şuan Madara gözüküyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Onizuka 45 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 18 Ağustos, 2012 Şuan Madara gözüküyor.madarayı hashirama yenmişti...... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
terliksi itachi 0 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 2 Aralık, 2013 valla bence yenı elde ettıgı güçlerle ve olümsüz bır beden ve sınırsız çakra elde etmesiyle uciha madara diyorum hee o susano o nun gerçek halını görünce kesın madara dıyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
-Alper- 134 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 2 Aralık, 2013 en güçlüsü 6yolun sennini2.edo hashirama 3.edo madara4.hashirama5.madara Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
MSempai 61 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 3 Aralık, 2013 Itachi diyorum ve gidiyorum.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş