Jump to content

Koutetsujou no Kabaneri Tartışma - 1. Bölüm (Spoiler İçerir)


Kutatgu

Önerilen İletiler

Evet ikisini de hatanaka tasuku seslendiriyor. Şahsen SnK da Erenin çığlıklarından sonra koutetsujouda ikomanın çığlıkları adlı bir başlık geliyor ki gündeme şaşılacak gibi doğrusu. Steampunk-Survival türlerinde bu tarz karakterlere pek itirazım yok ancak bu Japon ruhunu ne kadar entegre ederlerse bir süre sonra insanın başı o kadar ağrıyor diye düşünüyorum.  SnK ile bu kadar karşılaştırılmasının kaçınılmaz olduğunun sanırım herkes farkında. Keza aynı otun laciverti tarzı bir start yapıldı. Belki de bariz bir fark olarak Titanların 100 yıldır sessiz olmasının yanında koutetsujou daha iç içe bir dünya diyebiliriz. Ayrıca ilk defa bu tarz bir seride ana karakter kendi startıyla bir şeyler yapacak derken... Yine titana dönüşmeler başladı. Ayrıca şimdilik koutetsujouda SnK kadar karakter çeşitliliği göremedik 5 bölüm oldu sanıyorum. Bu yüzden henüz eleştiri için erken olabilir ancak umarım çeşitlilik konusunda SnK'dan geri kalmazlar. İzleyelim görelim efendim :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Konuyu görmemiştim Cry T-T

Şimdi herkes ana karakter olan kızı sevmiş lakin ben ısınamadım ona -.-

Steampunk türü olması çok hoşuma gitti...İzlerken Snk benzetmesi yapmadım da diyil...Lakin ana karakter güçlü bu sefer.Eren gibi ezük değil.Ayrıca Ana karakterin sesi hiç hoşuma gitmedi.Sanki grip olmuş...Daha farklı bi seslendirmen olmalıydı bana kalırsa Cry T-T

Bana kalırsa birisi bir virüs yaydı sonra o kısım ele geçirildi derken derken istila tarzı bişi oldu öyle bişidir.Hayal gücüm dayamıo ama ilginç bi kısma bağlarlar kesin .s

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 sene sonra...

İlk 6-7 bölüm benim için efsaneydi çünkü ordaki zombiler nefes aldırmadan saldırıyorlardı insanlara.İnsanların hayatta kalma korkusu gerilimi  bunu animelerde görmeyi seviyorum.Baş karakterin Kbaneri olması kötü oldu.Çünkü ana karakterin ölümle yüzleşmesi o gerilim izlerken daha zevkli oluyor.Öbür türlü Kabaneri yeteneklerini kullanıp kurtulcağını biliyorsun.Birde spnda kötü adam ile dövüşürken finalde yoktan power-up alıp yenmesi her animede olması gereken bir kanun sanki.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.