Jump to content

Yuri!!! on Ice Animesinin Detayları Paylaşıldı


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Yayımlanan Tanıtım Videosuyla Birlikte Yuri!!! on Ice Animesinin Detayları Paylaşıldı

Yuri!!! on Ice İzle

Animelerde yer verilen temalar göz önüne alındığında Ginban Kaleidoscope ya da birkaç Pretty Rhythmanimesi dışında duymaya alışık olmadığımız artistik buz pateninin orijinal Yuri!!! on Ice serisiyle izleyicilere taşınacağı geçtiğimiz hafta duyurulmuştu.

Animasyonlarını Shingeki no Bahamut, Ushio to Tora gibi serilerin animasyonlarına imza atan stüdyo MAPPA‘nın üstleneceği Yuri!!! on Ice için bir tanıtım videosu şimdiden yayımlandı bile. Animede görev alacak teknik ekibin ve seiyuu kadrosundan isimlerin tanıtıldığı videoda,  Kiseijuu: Sei no Kakuritsu animesinin karakterlerine kalemiyle biçim veren Hiramatsu Tadashi‘nin seri için orijinal çizimlerden uyarladığı karakter tasarımları dikkat çekti. Dikkat çeken bir nokta da Japonya’da iki kez ulusal buz şampiyonasında birinci gelen ve şu an antrenör olarak çalışan ünlü isim Miyamoto Kenji‘nin seride buz pateni koreografilerinden sorumlu olması oldu.

 

Karakterlerinin videoda görünme sıralarıyla seiyuu kadrosundan duyurulan ilk isimler:

Yuri Prisezki: Uchiyama Kouki

Victor Nikifolov: Suwabe Junichi

Yūri Katsuki: Yononoga Toshiyuki

Serinin teknik kadrosu:

Planlama: Kubo Mitsurou Kubo ve Yamamoto Sayo

Yönetmen, Senaryo: Yamamoto Sayo (Mitchiko to Hatchin Lupin III: Mine Fujiko to Iu Onna)

Görsel Taslak, Orijinal Karakter Tasarımları: Kubo Mitsurou (Moteki, 3.3.7 Byooshi)

Animenin Karakter Tasarımları: Hiramatsu Tadashi (Kiseijuu: Sei to Kakuritsu)

Müzik: Umebayashi Taro, Matsushiba Taku (PIANO)

Müzik Yapımcısı: Tominaga Keisuke

Buz Pateni Koreografileri: Miyamoto Kenji

 

Kaynak : Anime Fantastica

 

/// Uzun zamandır yeni bir seri haberi okuduğum da bu kadar çok heyecanlandığımı hatırlamıyorum, kesinlikle güncel takip edeceğim nadir serilerden biri olacak umarım kaliteli bir çeviri ile bizimle buluşur, şimdiden milyon gözle bekliyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Buz pateni... Çok karizmatik ve bir o kadar da estetik olmasını bekliyorum bunun... PV ise bir harika... Hareketler müthiş.. Bayılarak takip ederim kesinlikle... Tipler de hmmmmm  :afew:

Buz patenini görünce yazıyı okumadan PVye geçitim... Kiseijuu ve death Parade etkisi dedim.. Kiseijuu on ikiden isabet!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Daha trailerın başında Lupin the Third yazısını görmem yetti. Eğer sahnelerde sanatsal açıdan iyi bir vurgu yaparlarsa efsane olur. Bu seri için müzik vurgusu bir kere Shigatsu wa Kimi no Uso ayarında olması lazım. Kayarken ki o estetik hareketlere, o sanatsallığa böyle bir vurgu şart ki gördüğüm kadarıyla o vurguyu da güzel bir şekilde yapacaklar sanırım :)

Yönetmen kısmı özellkle dikkatimi çekti. Mine Fujiko to Iu Onna ve Michiko to Hatchin favorilerimden olduğu için bu seriden de beklentilerim yüksek. Kısacası, merakla bekliyoruz :)))

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çevirilecek cümle sayısının çok uzun olacağını sanmıyorum yani çevirmeni çok zorlayan bir seri olmayacaktır. (Tabii mutlaka terimler olacaktır.) Lakin seri başlı başına görsel şölen sunacaktır. Şahsen benim de haftalık takip edeceğim bir seri olacak. Baksanıza pvdeki yakışıklı pardon koreografilere :bigsmile-skype-smiley:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şu an resmen heyecanlandım! Bahar sezonunu pas geçip direkt yaza atlayamıyor muyuz ya?  Buz patenine bayılan bir insan olarak bu seri bünyemi şimdiden sarstı, umarım beklentileri karşılayan sağlam serilerden biri olur. PV'ye ve seri için yapılan hazırlıklara bakılacak olursa, çok da büyük hayal kırıklığıyla sonuçlanacak gibi görünmüyor gerçi. Yine güzel bir haberle karşımıza çıktığın ve günümüzü şenlendirdiğin için teşekkürler Zeyno, ellerine sağlık konu için.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.