koohime 3 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 (edited) merhaba arkadaşlar Berfu ben öncelikle 22 yaşındayım animeye başlayalı yaklaşık bi 5-6 sene oluyor ilk girişimi 'd.gray man' ile yapmıştım. biara gaza gelip üye olmuş ve sonra yıne gizli gizli izlemeye devam etmişim galibası konu açtımmıda bilmiyorum hiç neyse bu 5-6 sene içinde iyice kafayı kırdım helede para kazanmaya başladıgımdan sonra paramı biriktirip biriktirip japonyada yemeye başladım ( ailem bu durumdan oldukca bıkkın ) ve paramı figurlere yatırmam rafa dizip toz almamam da buna dahil aşçıyım buarada bölümüm pastane hayatım ev- iş -anime herkes bana deli gözüyle bakıyor dışardan bi konusmaya basladıgımda 2 lafımdan biri ya oyun... yada anime bende dedim bi geleyim genclerin arasında kaynaşayım :D Edited April 4, 2016 by Nones Başlık büyük harfle yazılmalıdır. Strix. 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
aizen- 241 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Hoşgeldin. koohime 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledo 12 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Merhaba hoş geldin . Japonya'da yemek yemek derken Japonya'ya gidiyorsun sanırım :D eğer öyleyse süpermiş gerçekten . Anime izleyenlerin çoğunluğunun hayallerinden biridir diye tahmin ediyorum Japonya'ya gitmek . Başkalarının nasıl baktığını boş ver ya zaten anime izlemeyenler genelde anime izleyenlere deli , çocuk gözüyle falan bakıyor :D Tekrar hoş geldin. koohime 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
koohime 3 Posted April 3, 2016 Author Share Posted April 3, 2016 hoşbuldumm :D aynen ilerde inş kafayı duvarlara vurmayız elde avucta ne varsa yatırıyoz Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Hoşgeldin İsmin çok güzel *-* Foruma ismi çok güzel insanlar gelio kendimi garip hissettim Cry T-T Link to post Share on other sites More sharing options...
koohime 3 Posted April 3, 2016 Author Share Posted April 3, 2016 Bir saat önce, Esora yazdı: Hoşgeldin İsmin çok güzel *-* Foruma ismi çok güzel insanlar gelio kendimi garip hissettim Cry T-T bende bunu duyduguma cok sevindim sagol :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2677 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Hoş geldiniz. koohime 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
xemerius 88 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Hosgeldin ^^ japonya *-* keyifli forumlar dilerim... koohime 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenny 57 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Hoş Geldin, Keyifli Forumlar :) koohime 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 İlk baş dalga geçiliyor sandımdı, Berfu neymiş arkadaş dedim Berfin varkenAma böyle bir isim varmış, böyle isimler çok aranıyor mu acebe, yoksam hepsinin bir hikayesi mi oluyor illaNeyse hoşgeldin, bunca bilimsel tartışma ve sonunda atomuda parçaladıktan sonra seni tutmayayım koohime 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts