Jiangshi 83 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 12 yaşındayken yapmıştım bunu, yıl 2008. Anime Blue Seed, 90'lardan. Gidip akilli.tv'ye yüklemişim popüler bir siteydi, şimdi YouTube kanalıma yükledim. Nereden bulup da izledim bilmiyorum ama benim için özel bir anlamı vardı, o zamanlar takıldığım birisiyle ilişkilendirmiştim ve onun için yapmıştım. Biraz duygusal, biraz aksiyon biraz da romantizm. Kalitesi elbette düşük ama bunu Anime'nin bir tanıtımı olarak da düşünebilirsiniz, çoğu kişi bilmiyordur eminim o yüzden izlemenizi tavsiye ederim bu seriyi. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Strix. 504 Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 anime eski olduğu için pek bir şey söyleyemiyorum ama Yetenek var gibi. Biraz çalışırsan çok güzel AMV yapabilirsin. Jiangshi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Anime güzele benziyor. AMV ise süre olarak çok iyi olmuş. 12 yaşında yapılmış olmasına rağmen gayet başarılı. Benim ilk AMV 6dk gibi uzun bir süre idi. Ellerine sağlık. Jiangshi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Jiangshi 83 Posted April 5, 2016 Author Share Posted April 5, 2016 Teşekkürler. Bu serinin Türkçe'ye çevrilmiş olmasına gerçekten çok sevindim. Çok da bilinen bir seri değil. http://www.turkanime.tv/anime/blue-seed Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Anime WR 33 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 İlk başlarda alıntı yaptığın kısımlarda yazı olduğu için hoş durmamış. Altyazı raw halinde olmadığı için yine sıkıntı var. Ama 2008'de yapılmış olduğunu düşünürsek pek de fena değil ama eğer bu günlerde atarsan bu amv'yi pek beğenmezler çünkü sony vegas kullanımı adobe after effects gibi çeşitli programlarla çeşitli sahneleme efektleri yapılabiliyor. Eğer şu an olan amvlerle kıyaslarsak ondan dolayı bir uçurum var aralarında. Ama dediğim gibi 2008 yapımı olduğu için iyi. Jiangshi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts