Jump to content

Touken Ranbu Animeleri Duyuruldu


Nones

Önerilen İletiler

İki Farklı Stüdyonun Hazırlayacağı Touken Ranbu Animeleri Duyuruldu

Touken Ranbu İzle

Japonya’da geçen sene çıkışının ardından büyük bir hayran kitlesine sahip olmuş Nitroplus ve DMM‘e ait Touken Ranbu, internet tarayıcısı üzerinden oynanabilen ücretsiz bir kart toplama oyunu. Aslında oyunu oynamasanız bile gerek hayranların oyundan ilham alarak yaptığı başarılı çizim çalışmaları,  gerek Touken Ranbu Gakuen ve Touken Ranbu Online Anthology Comic adlarıyla tanınan mangalar, gerek doujinshiler gerek de cosplayler sayesinde ismin kulağınıza aşina gelmiş olması mümkün. Hatta aranızda bu çalışmaları görüp “Bunun animesi de var mı ki?” sorusunu aklından geçmiş olanlar çıkabilir. Bu sorunun cevabı yakın zamana kadar “Hayır.” iken geçtiğimiz günlerde AnimeJapan etkinliği kapsamında duyurulan iki farklı anime projesi, oyunu bir de anime olarak görmenin hayalini kuranları oldukça sevindirecek gibi duruyor.

Touken Ranbu İzle

Touken Ranbu: Hanamaru (Doga Kobo)

Projelerin ilki olan Touken Ranbu: Hanamaru isimli serinin 2016 yılı sonbahar sezonunda yayımlanması planlanıyor. Animasyonlarını Doga Kobo’nun üstleneceği animenin teknik kadrosunda ise şu isimler var:

  • Yönetmen: Naoya Takashi ( Witchcraft Works, Selector Infected Wixoss, Toaru Kagaku no Railgun S gibi yapımlarda animasyon yönetmeni)
  • Karakter Tasarımı: Taniguchi Junichiro (Puella Magi Madoka Magica, Natsuyuki Rendezvous, Prison School )
  • Senaryo: Sugiura Pierre (Barakamon, Kuma Miko)

Kesinleşen seiyuular ise Yamatonokami Yasusada karakteri için Ichiki Mitsuhiro,  Kashuu Kiyomitsu karakteri için ise Masuda Toshiki şeklinde.

Touken Ranbu

Touken Ranbu (ufotable)

Projelerin ikincisi ise ilkine nazaran takipçilerini biraz bekletecek gibi. Animasyonlarında Kara no Kyoukai ve Fate animelerinden tanıdığımız başarılı stüdyo ufotable‘ın imzasını taşıyacak Touken Ranbu isimli seri, başlangıcı için 2017 yılını işaret ediyor. Tarih bu kadar uzakta olunca teknik kadrosu ve seiyuu ekibinden isimler de belirtilmiyor şimdilik.

Animelerin duyurusu için bir video da paylaşıldı.

 

Unutmadan belirtelim, oyunun başta belirttiğimiz geniş hayran kitlesinin büyük bir kısmını ise aslında kadınların oluşturmakta. Bir bilgeyi canlandırdığınız oyunda Japon tarihindeki ünlü kılıçlarla kötülüğe karşı duruyorsunuz. Peki oyunu neden kadınlar seviyor derseniz, bahsi geçen kılıçlar ise birer bishounen yani “yakışıklı erkek” olarak insanlaştırılmış. Haliyle tüm karakterler gözlere şenlik olması oyun adına türlü ürünün piyasaya sürülmüş olmasıyla sonuçlanmış.

Bakalım tiyatro sahnesine de taşınmış oyun, anime olarak sevenlerini tatmin edebilecek mi?

 

Kaynak : Anime Fantastica

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.