Jump to content

ZombiChan

Önerilen İletiler

Ben yazılım bilmeyen insanların bu tip işler için ekip kurma hevesine anlam veremiyorum. İşin tabanını bilmeden ekibi kurmak?.. 

Zaten kurulu bir ekipte bir görev alabilirsin belki işi öğrenmek için. Fikir sahibi olmak yeterli değil bazı işler için, o fikri hayata geçirecek elementlerin donanımına sahip olmak gerek. Bence önce yazılım ve dil öğren, kimseye ihtiyacın olmadan işleri yürütebileceğin kıvama gel, sonra ekip kur( ki sonra bir durum olunca yarı yolda kalmayasın)

Yani ekibe katılacak adam demeli ki "tamam bu çocuk işi biliyor, biz bu işi yaparız o zaman ben emek veririm" 

Bu şekilde ekip bulamazsın, olmaz demiyorum, sadece bir planı hayata geçirmenin en sağlıklı yolunu söylüyorum, "benim bir fikrim var hadi işi bilenler bana yardım edin" diyen herkes için.... Sen yazılım öğren ve diğer zımbırtıları :a: Başarılar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bakıyorumda sadece yorum yapmak için yazıyorsunuz belki hikaye modunu kendisi yapacak yada grafiğini strix demiş çok yabancı dil bilmen gerekiyor diye bunu açıklayabilirmisin? ingilizce biliyorsa gerekli bilgiye erişebilir. Kendini geliştirebilir yorum yapanların hepside oyun geliştirici sanki hemen yazılım bilmiyorsan yapamazsın diye yapıştırıyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.