Jump to content

Live-Action Pokémon İçin Büyük Hollywood Şirketleri Sıraya Girdi


Cao Cao

Önerilen İletiler

Ünlü Bir Haber Sitesine Göre Live-Action Pokémon İçin Büyük Hollywood Şirketleri Sıraya Girdi

 

The Hollywood Reporter isimli haber sitesi, Pokémon şirketinin bir süredir Hollywood stüdyoları ile live-action Pokémon için görüştüğünü yazdı. Legendary, Warner Bros ve Sony gibi üç büyük dev stüdyonun bir Pokémon live-action’u yapmayı düşündüğünü belirten site, bu şirketlerin ihale yolu ile live-action Pokémon haklarını alacağını belirtti. İhalede Legendary şirketinin Warner Bros.’u geride bırakarak ihaleyi kazanma olasılığının yüksek olduğu belirtilse de Sony’nin de bu live-action ile ilgilendiği ve şaşırtıcı bir teklif yapma olasılığının mevcut olduğu bildirildi.

 

Ancak bilindiği üzere Legendary, kısa bir süre önce Dalian Wanda Group isimli bir Çin şirketi tarafından satın alındı. Japon filmlerinin Çin’de son üç yıldır gösterimi yasak. yeni yeni bu yasaklar kalkmaya başlıyor ve filmler onay alabiliyor. Bunların üzerine bir de tarihte Japonya ve Çin arasında yaşanan gerilimler eklenince bu ihalenin sonucunu Legendary aleyhine etkileyecek bazı faktörler ortaya çıkmış oluyor.

Legendary için bu tür olumsuz etkenler olsa da şirketin Japonya film endüstrisi ile güçlü bağları da mevcut. 2014’te gösterime giren Godzilla filmi de bunun en büyük örneklerinden birisi.

Live-Action Pokemon

Sizce Sony, Warner Bros. ve Legendary stüdyolarının hangisi live-action Pokémon’u beklenen düzeyde yapabilir?

Alıntı : www.animefantastica.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.