Nones 2677 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 İzleyicileri En Çok Tatmin Etmiş 2016 Kış Animeleri 2016 kışını geride bıraktığımızda Japon sitesi Akiba Souken en tatmin edici animelerin hangileri olduğunu sordu. 11.557 kişinin katılımıyla belirlenen sonuçlar bazılarımız için şaşırtıcı olacağa benziyor. 43 – Sushi Police 42 – Rilu Rilu Fairilu: Yousei no Door 41,40,39(eşit) – Yami Shibai season 3, Tabi Machi Late Show, Kono Danshi, Mahou ga Oshigoto Desu 38 – Ojisan to Marshmallow 37 – Ketsuekigata-kun! 4.sezon 36 – Nurse Witch Komugi-chan Magikarte 35 – Mahou Tsukai Pretty Cure! 34 – Luck & Logic 33 – Divine Gate 32 – Reikenzan: Hoshikuzu-tachi no Utage 31 – Kanojo to Kanojo no Neko 30 – Teekyu 7.sezon 29 – Phantasy Star Online 2 28 – Fairy Tail Zero 27 – Sekkou Boys 26 – Shoujo-tachi wa Kouya wo Mezasu 25 – Mahou Shoujo Nante Mou Ii Desukara 24 – Norn9: Norn+Nonet 23 – Oshiete! Galko-chan 22 – Active Raid 21 – Nijiiro Days 20 – Ooya-san wa Shishunki! 19 – Durarara !! × 2 Shou 18 – MuvLuv Alternative: Schwarzesmarken 17 – Aokana: Four Rhythm Across the Blue 15 – Ajin: Demi-Human 15 – Prince of Stride Alternative 14 – Haruchika 13 – Pandora in the Crimson Shell: Ghost Urn 12 – Assassination Classroom 2.sezon 11 – Dimension W 10 – Saijaku Muhai no Bahamut 9 – Dagashi Kashi 8 – Akagami no Shirayuki-hime 2 7 – Musaigen no Phantom World 6 – Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu 5 – Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri 2 4 – Hai to Gensou no Grimgar 3 – Boku dake ga Inai Machi 2 – Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 1 – Bubuki Buranki Japonların belirlediği sonuçlarda en ilginç kısım Boku dake ga Inai Machi’yi geçen Bubuki Buranki’nin birinci gelmesi. Türkiye’deki ve hatta Avrupa’daki anime severlerin çoğu izlememiş bile olabilir Bubuki Buranki’yi. Tabii şunu unutmamak lazım; bu liste 2016 kış sezonunun en iyi animeleri değil, en tatmin edenleri olarak değerlendirilmiş. Geçtiğimiz sezondan sizi en çok hangi anime tatmin etmişti? Kaynak: http://www.animefantastica.com/ Luluna 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
OneAutmnLeaf 214 Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Aralarında izlemediklerim bile var ilginç :) beni en çok Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri II tatmin etmişti :) Adam hem üsteğmen hem otaku benimde ağzım açık kalıyor tabi :D :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Celine 57 Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Beni hiçbiri tatmin etmedi ama ne yapak işte bir Shirayuki-hime'ye baktım ona da bayılarak bakmadım. İnşallah Shokugeki no Souma ve Shingeki filan gelirde yaza çünkü anime kalmadı izlediğim ciddi ciddi One Piece dışında. Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Boku dake ga Inai Machi yi beğendim en çok kışın Link to post Share on other sites More sharing options...
Ezberbozan 123 Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Ben Ajin, Boku Dake Ga Inai Machi ve Akagami No Shirayuki Hime'yi izledim sadece.Onlarda pek tatmin etmedi.Hele ki Akagami animesi hiç beğenmedim soluk renkli çizimlier ve duygu eksikliği var animede, hiç etki bırakmadı bende..Boku Dake Ga Inai Machi de başlarda iyiydi sonrasını tahmin ettiğimden sonları pek sarmadı açıkçası nasıl biteceği anlaşıldıktan sonra bir anlamı kalmıyor bu tür animelerin.Ajin de 3 boyutlu çizim olayını pek beğenmedim onun dışında fena değildi. Bahar animelerinde biraz keyif alıyorum, umarım yaz animeleri çok daha keyifli olur. Link to post Share on other sites More sharing options...
Anime WR 33 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Boku Dake Ga Inai Machi nasıl 1. olmaz bu sıralamada ona şaşırıyorum. Gate bu sezon pek iyi değildi yani açıkçası bir konu yoktu ortada. Bir ejderha ile 1 sezonu kapattılar diyebilirim. Musaigen No Phantom World ise yine ilk 5'e girebilirdi. Kısacası Kış sezonunda en çok beğendiğim Boku Dake Ga Inai Machi 1. olamamış , nasıl bir düşünce tarzıyla o oyları vermişlerse artık :=) Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Angel 1002 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Daha izleyemediklerim var ama hepside birbirinden güzeldi :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts