Jump to content

Shingeki no Kyojin 2. Sezon


Önerilen İletiler

Hayranların Sabırsızlıkla Beklediği Shingeki no Kyojin 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

1462992752-snk-intext.jpg

 

2013 yılına damga vuran Shingeki no Kyojin animesinin 2. sezonunun bu yıl çıkacağı daha önce ifade edilmişti ancak bir süredir güvenilir hiçbir kaynakta yer almasa da animenin ertelenmiş olduğunun söylentileri dolaşıyordu. Şimdi ise, daha önce çeşitli anime haberlerini sızdıran İspanyol anime manga sitesi Mision Tokyo’nun yayımladığı bir ses kaydına göre yeni sezon 2016’da değil, 2017’de çıkacak. Shingeki no Kyojin’in İspanya dağıtımcısı olan Selecta Visión ile yapıldığı iddia edilen röportajda konuyla ilgili geçen röportaj şu şekilde:

MT: Shingeki no Kyojin’in de ikinci sezonu…

SV: Eh, Kondansha… Kondansha’nın bize verdiği bilgiye göre anime 2016’da değil, 2017’de başlayacak.

MT: Ahhh…

SV: Umarız başlar… Shingeki no Kyojin’i sabırsızlıkla bekleyenler, animenin Ocak 2017’de başlayacağını umuyoruz. 2017’nin yeni anime sezonuyla birlikte başlayacağını umuyoruz.

MT: Herkes bu yıl ekim ayında başlar diye düşünüyordu…

SV: Çoğu kişi ekim ayında başlar diyordu ama bildiğiniz gibi yeni sezon duyuruları çoktan yapıldı bile. Hatta yeni sezon duyurularından önce karakter tasarımları da yayımlanır. Sonra reklamlar ve fragmanlar gibi şeyler de yayımlanırdı. Eğer bu noktada bunlardan hiçbiri yoksa anime önümüzdeki sonbahar sezonunda yayımlanmayacak demektir.

Henüz resmi bir duyuru yapılmadı ancak Mision Tokyo’nun haberi ve röportajı bu şekilde. Erteleme için belirtilen bir sebep yok ancak animenin yapımcısı olan WIT firması bu sıralar Koutetsujou no Kabaneri animesi ile meşgul ve Shingeki no Kyojin’de çalışan personelin çoğu bu animede de çalışıyor. Bu sebeple programda bir gecikme olmuş olabilir, bu da ikinci sezonun ertelenmesine yol açmış olabilir.

Kaynak; AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Açıkcası üzüldüm ancak, şöyle bir Kabaneri gerçeği var ki. Bu sezon çıkan animelerden olan kabaneri, görsellik ve konu açısından tatmin edecek gibi duruyor. SnK fanları zaten baya uzun süredir bekliyordu, bir kaç ay daha sabredebilirler umarım :P. Kendi adıma bende sabırsızlanıyordum, ancak madem böyle bir durum var bize de umarım dönüşleri güzel olur demekten başka bir durum kalmıyor:)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

=// amma uzattılar hee, gerçi Kabaneri serisi de hoş güzel de madem ertelenme durumu olacak, animeleri sıkıştırmasınlar =_= SnK 2. sezon için sırf "Animeyi izleyim anime bitince mangasını okurum" diyip mangayı okumayan animenin devamını bekleyenler bile var yazık yani =/ artık fanlar bekler mi,beklemez mi bilmiyorum

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.