SilverDragon 4 Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Hunter x Hunter mangası tekrar başladı ve mangayı 350 bölümden sonrasını okumak istiyorsanız tıklayın... Barış D. Baryshx 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 4 saat önce, galip4033 yazdı: Hunter x Hunter mangası tekrar başladı ve mangayı 350 bölümden sonrasını okumak istiyorsanız tıklayın... 352 ve 353 nerede :P Güncele gelseler iyi olurdu. AlucardHell 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Çok geç geliyor maalesef. 352. bölümü manganın tekrar başlamasından daha fazla beklemiş olabilirim :D İngilizce'nin gözü kör olsun Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SilverDragon 4 Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 8 saat önce, Barış D. Baryshx yazdı: 352 ve 353 nerede :P Güncele gelseler iyi olurdu. Çevirmen işleri olduğundan biraz gecikme oldu şuan çevriliyor ve editi de zor olduğundan biraz gecikme oldu pazartesi muhtemelen gelecek :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted May 13, 2016 Forum Admin Share Posted May 13, 2016 La ilk chapterda zaten Kurapikanın muhteşem zeki iç sesini editlemeyi geçtim çevirmek bile çok zor :D Editörün elini öpesim geldi :D 351 in altında birisi o kule yıkılır demiş :D bknz: 353 :D :D Edit: Editörü ileti atmış zaten. Ayyyy editör -sama kolay gelsin valla ellerine sağlık :)))))) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SilverDragon 4 Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 2 saat önce, Amygirl yazdı: La ilk chapterda zaten Kurapikanın muhteşem zeki iç sesini editlemeyi geçtim çevirmek bile çok zor :D Editörün elini öpesim geldi :D 351 in altında birisi o kule yıkılır demiş :D bknz: 353 :D :D Edit: Editörü ileti atmış zaten. Ayyyy editör -sama kolay gelsin valla ellerine sağlık :)))))) Kurapika iç sesi ve o bölüm için 8 9 saatimi verdim xD Amygirl 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted May 14, 2016 Forum Admin Share Posted May 14, 2016 6 saat önce, galip4033 yazdı: Kurapika iç sesi ve o bölüm için 8 9 saatimi verdim xD İşte o yüzden eli öpülesi insansınız :D zaten çevirmen de isyan edip not düşmüş ne kadar çok düşünüyorsun diye :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SilverDragon 4 Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 Hunter x Hunter 352 ve 353 Bölümleri yayınlanmıştır... 352. bölümü okumak için tıklayın... 353. bölümü okumak için tıklayın... Barış D. Baryshx and AlucardHell 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Teşekkürler, 354'de çıktı sanırsam :) Not = Her yeni bölüm için konu açma değilde, bu başlığı değiştirip, ileti olarak buraya atın. Mesela 354 geldiğinde, "Hunter x Hunter 354. Bölüm" yazarsınız konu başlığına, linkide konu içinde atarsınız yorum olarak. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SilverDragon 4 Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 tmm anladım düzenlerim yabancıyım forma bundan sonra öyle yaparım :D 4 saat önce, Barış D. Baryshx yazdı: Teşekkürler, 354'de çıktı sanırsam :) Not = Her yeni bölüm için konu açma değilde, bu başlığı değiştirip, ileti olarak buraya atın. Mesela 354 geldiğinde, "Hunter x Hunter 354. Bölüm" yazarsınız konu başlığına, linkide konu içinde atarsınız yorum olarak. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts