Jump to content

( 16 / 12+ ) Saki Achiga-hen: Episode of Side-A


Sinsine

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Anime Adı : Saki Achiga-hen: Episode of Side-A

Anime Türü : Oyun, Okul, Yaşamdan Kesitler

Bölüm Sayısı : 16 / 12+

Yapım Yılı : 2012

Çevirmen : RedGhost

Düzenleme : Sinsine

Özet; Achiga Kızlar Akademisi daha önce Nara'daki il elemelerinde mahjongun güç okulu Bansei Lisesini yenmiştir. Bu onlara ulusal takım turnuvasında yarı finale gitmelerine izin vermiştir ama eski şampiyona yenilmişlerdir ve bundan sonra mahjong kulübü dağılmıştır. Altı yıl sonra, ilk okul öğrencisi Shizuno Takakamo nakil öğrenci Nodoka Haramura ile arkadaş olur. İkisi birlikte Achiga Kızlara girerler ama Nodoka okulun ikinci yılında başka bir yere nakil olur. Gelecek yıl Shizuno Nodoka'yı ulusal ortaokul bireysel şampiyonasında televizyonda görür ve Achiga'nın mahjong kulübünü tekrar kurmaya karar verir.Achiga Kızlar Akademisi daha önce Nara'daki il elemelerinde mahjongun güç okulu Bansei Lisesini yenmiştir. Bu onlara ulusal takım turnuvasında yarı finale gitmelerine izin vermiştir ama eski şampiyona yenilmişlerdir ve bundan sonra mahjong kulübü dağılmıştır. Altı yıl sonra, ilk okul öğrencisi Shizuno Takakamo nakil öğrenci Nodoka Haramura ile arkadaş olur. İkisi birlikte Achiga Kızlara girerler ama Nodoka okulun ikinci yılında başka bir yere nakil olur. Gelecek yıl Shizuno Nodoka'yı ulusal ortaokul bireysel şampiyonasında televizyonda görür ve Achiga'nın mahjong kulübünü tekrar kurmaya karar verir.

 

 
Klasör Linki
This is the hidden content, please

TAÇE Discord Sunucusu
logo.png

image.png

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 33
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12. Final Bölümleri ve seriye ait speciallar olan 13-14-15-16 Final Bölümleri eklendi. Seri tamamlanmıştır. Çeviriyi yapan RedGhost arkadaşımıza emeği için teşekkür ederiz. İyi

Ellerinize sağlık :D

İyi seyirler :)

Posted Images

2 saat önce, Barış D. Baryshx yazdı:

Ulusallardan önceki zamanı işliyor. Saki Zenkoku-Hen'de finalleri göremeden yarım kaldı.  İppo ve Slam Dunk gibi yarım spor değilde, oyun serileri arasına yerleşti.

Kesinlikle ama bu Zenkhoku-hen'den önce çıkmış bir sezon ve tamemen oyun odaklı olacak o yüzden zenkhoku-hen'de alamadığınız zevki belki de bunda alabilirsiniz. :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12. Final Bölümleri ve seriye ait speciallar olan 13-14-15-16 Final Bölümleri eklendi. Seri tamamlanmıştır. Çeviriyi yapan RedGhost arkadaşımıza emeği için teşekkür ederiz. İyi seyirler...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.